Zvolenská-rozvodné siete-poškodená rozvodná skriňa

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Otvorená rozvodná skriňa pri CVČ.

21. júl 2019

Máša Hajdin

Rozvodné skrine nepatria mestu, ale Stredoslovenskej distrubučnej spoločnosti tak to treba poslať im a nie sem.
21. júl 2019

Matúš 👍

Tento portál preposiela podnety tam, kam treba. Zodpovedným inštitúciam, napr. SSC, NDS, ŽSK, Vodohospodárska výstavba, SPP a SSE-distribucia..
21. júl 2019

Matúš 👍

A najprv treba určiť majiteľa skrine. Viď prípad pri OC Dubeň, kde to najprv mali byť SSE-D, potom majiteľ OC a nakoniec tuším majiteľ bigboardu.
31. júl 2019

Máša Hajdin

Nie je to tak, tento portál je Odkaz pre starostu, či prioritne idú podnety na mesto, ktoré to nemá na starosti. Príde mi to zvláštne, že ľudia nevedia čo má kto na starosti, každý je povinný starať sa o svoje veci a to čo má na starosti mesto nebude zase riešiť Stredoslovenská distribučná a naopak.
31. júl 2019

Roman Šimo

Je v tom možno teraz dosť chaos. Aspoň sa však na druhej strane po veľa rokoch môžu vyriešiť vlastnícke vzťahy. Ani mesto často krát netušilo, že má mať niečo v správe, čo predtým vyzeralo majetkom iného. Je to taká menšia inventarizácia. I na opačnej strane (SSE, Vodárne...). Bežní ľudia doteraz často krát ani nevnímali, že je niečo zlé, okolo čoho prechádzajú denno denne. Berieme to asi ako postupom času súčasť nášho spoločného priestoru.
31. júl 2019

Matúš 👍

Normálny človek nevie rozlíšiť, či sa jedná o rozvodnú skriňu obchodného centra, billboardu alebo či ide o rozvádzač verejného osvetlenia. Tak keď je poškodený, radšej to nahlási na tento portál, kde bude podnet zaslaný zodpovednej inštitúcii. Rovnako pri cestách - mnoho ľudí nevie, či je cesta v správe SSC alebo mesta, prípadne niekde aj NDS na priľahlých komunikáciach k diaľnici. Nakoniec, nech admin povie, či sú takéto podnety opodstatnené. Keby neboli, tak ich neschvaľuje. Tento portál nie je len o komunikácii s mestom, ale celkovo o tom, aby sme odstránili nedostatky na našich uliciach. A nielen tie, čo sú v správe mesta. A to často bežný človek nevie, komu to nahlásiť, keď s takými vecami nepracuje.
31. júl 2019

Matúš 👍

Viď príklad stĺpy na Hviezdoslavovej. Mesto označilo, že sú v správe SSD, tí odpovedali, že to nie je ich majetok. Tu už akosi nefunguje tá logika, že každému musí byť jasné, že to má v správe SSD. Ihrisko na Kysuckej - človek by si povedal, že je v správe mesta a nie, bolo v správe súkromnej spoločnosti. Značky na majetku SSC, to určite bude v správe SSC- a nie, nebola to pravda. Atď. Príkladov je mnoho.
04. október 2019

Roman Šimo

Zatiaľ žiadna odpoveď zodpovednej spoločnosti alebo samosprávy?
21. október 2019

Roman

Foto aktuálneho stavu.
22. október 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
22. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
21. december 2019

Roman

Skriňa vyzerá byť uzatvorená. Bližšie som sa však na to nepozeral.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania