Petzvalova-stavby a budovy-zlý stav budovy

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Prosím vás, ako osoba so stavebnym vzdelaním s hrozou sledujem ako stavebna firma alebo projektant vyriešili, detail zateplenia škôlky na Petzvalovej v mieste s komínom. Komín je nutne predsadit pred zateplenie, do zateplenia bude zatekat po celej vyske, kedze komin musi nezavislo dilatovať. V tomto mieste to celé popraska a to ze komin ide popred male okienko, uz jak logicky je nezmysel tak zase nieje mozne tam spraviť parapet okna cez ktorý nebude zatekat do zateplenia, jedine stastie ze zatepluju mineralnou vatou a nie EPS. Prosím mesto aby si na to zavolalo odbornika a bud reklamovala projekt alebo stavrbny dozor ktorý toto bol ochotný zrealizovať...

09. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor investičný, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
10. august 2019

Michal Kondela

Ďakujem za zaslanie, podnetu na príslušné osoby, na koľko som problém považoval za potrebne riešiť kym sa dá jednoducho odstrániť. Preto som sa kontaktoval s oddelením pre investície a problem sme riešili veľmi konštruktívne priamo na stavbe. Problem s komínom by sa mal riešiť jeho pretrasovanim.
20. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedenú situáciu preverujeme. Následne podnikneme ďalšie kroky, ktoré budú viesť k náprave uvedeného problému. Mesto Žilina.
Kto? Odbor investičný, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
20. október 2019

Michal Kondela

Tento pohľad ma veľmi potešil, že má zmysel sa o veci okolo seba zaujímať a, že to má cenu a problem sa vyriešil, este počas stavby, dakujem investicnemu oddeleniu mesta Žilina. Podnet bol vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania