Alexandra Rudnaya-zastávka MHD -poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený

Zle vyspadovanie ?

05. august 2019

Pavol Senko

zasa fuserska robota pri vystavbe zastavky :( to iste bolo aj na jasenovej
05. august 2019

Martin

Škoda, že nevyšlo miesto na Kasselské obrubníky. Veď ide o jednu z najfrekventovanejších nástupných zastávok na linke č. 3.Takisto by tam bol dobrý prístrešok alebo aspoň priehľadné prestrešenie nástupnej plochy.
05. august 2019

Pavol Senko

bohuzial su tam vjazdy k rodinnym domom takze kasselske obrubniky tam nemozu byt. ale pristresok by sa tam snad niekde zmestil
07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Uvedenou situáciou sa zaoberáme. K predmetnej zastávke sa ešte nekonalo preberacie konanie. Zhotoviteľ bol však upozornený, aby zjednal nápravu a dielo odovzdal v požadovanej kvalite. Mesto Žilina.
Kto? Odbor investičný, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
08. august 2019

Pavol Senko

dneska to tam rozkopal SEVAK. ze vraj porucha vodovodu.
08. august 2019

Jozef

PREČO vsetky spočnosti, ktoré majú inžinierske siete pod novo rekonštruovanými zastávkami MHD počas rekonštrukcie nemenili svoje rozvody v týchto úsekoch? Teraz voda, o tyždeň plyn, potom príde ŠUPTEL atď. ?
09. august 2019

Matej Čiernik

Toto zrejme súvisí s tým, ako kvalitne je urobený podklad pod betónom. Všetko sadne a pretrhne potrubie, ktoré možno bolo napnuté do krajnosti od prechádzajúcej rekonštrukcie vozovky v 90. rokoch. Nakoniec, SEVAK v tomto úseku ulice kope každú chvíľu...
13. august 2019

Matej Čiernik

Alexandra Rudnaya-cesta-poškodená dlažba

Prestavovaná autobusová zastávka je opäť zle vyspádovaná a je na nej kaluž vody. Preberie Mesto Žilina opäť takúto fušerskú robotu (ako na Platanovej)? Alebo, ako sa zdá, bolo umiestňovanie kanálov na vyvýšené miesta kritériom pre výber zhotoviteľa?
Poznámka - stavebný dozor nič? Lebo podklad pod masívnu betónovú dlažbu sa často odflákne nezhutnený - viď najnovšie zastávka Tulipánová. Takže čo asi čaká nákladne obnovené zastávky o pár rokov - tipnite si: nové jamy alebo nová oprava? Alebo dlažba sadne hneď a máme tu kaluž po každom daždi?
14. október 2019

Pavol Senko

Pribudol tam novy zlab a voda uz tam nestoji. Podnet moze byt uzavrety.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania