Jedlíkova-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Tomas Galo 05. augusta 2019

Dobry den, chcem sa spytat aky je interval znacenia parkovacich ciar na ulici Jedlikova od cisla vchodu 10 az 16.
Dakujem

11. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
10. august 2023

Marek

Dobrý deň,

chcel by som opätovne nahlásiť nevyznačené parkovacie miesta na Hájiku. Ide o ulice Petzvalova, Dadanova, Jedlíkova, Mateja Bela, Baničova, Stodolova. Inak povedané, ide o všetky ulice, kde by mali byť vyznačené parkovacie miesta. Vyznačenie parkovacích miest je jedným z riešení, ktoré by mohlo priniesť zopár parkovacích miest navyše. Vidím, že na tejto stránke sa nachádzajú už podobné podnety, ktoré súvisia s nevyznačenými parkovacími miestami. Preto vytváram ďalší podnet. Prikladám Vám aj fotky.

Ďakujem
10. august 2023

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
10. august 2023

Pavol

Mesto a jeho primátor to majú na háku už dlho ako aj naďalej prideľujú nové miesta na vyhradené parkovanie...napr. pre bývalých príslušnikov polície.
18. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto Žilina na sídlisku Hájik v nadchádzajúcom období obnoví vodorovné dopravné značenie parkovacích miest tam kde je to možné vzhľadom na povrch, ktorý nemôže niesť známky výrazného poškodenia, nesúdržnosti. Pôjde o vytipované lokality - ulice, kde nedošlo v poslednom období k obnove parkovacích miest a je to možné vzhľadom na organizáciu dopravy. Mesto Žilina
18. september 2023

Pavol

To je odpoveď? "V nadchádzajúcom období.." ďalšie 3 roky budeme čakať? Tento podnet je tu od roku 2019. To sa aj personál na meste vymení?!a nebude z toho nič.
21. september 2023

Tomas Galo

Je to na smiech toto. Načo funguje nahlasovanie podnetov keď sa neriešia alebo nie su adekvatne odpovede. Volal som 3x tento rok na MÚ a stále iba že vieme o tom a máme to v pláne len vám nevieme povedať kedy. Alebo si mame nakupiť farby a namaľovať to sami.
03. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Vodorovné dopravné značenie parkovacích miest je závislé na voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. V nadchádzajúcom období je naplánované značenie parkovacích miest v regulovanej zóne parkovania. V prípade že sa uvoľnia financie aj na značenie PM na sídliskách budeme toto vodorovné dopravné značenie realizovať. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania