Cesta k Paľovej búde-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Táto diera v chodníku je tu už asi 20 rokov.

08. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zaevidovali sme ho do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
07. máj 2020

Roman Šimo

Neviem. kde presne sa nachádza toto miesto, ale či by sa to nemohlo zlúčiť s druhým podnetom, ktorý tiež mapuje chodník v lesnom poraste. Ak je to tá istá trasa. Celý chodník totiž od blízkosti k Parku Ľ. Štúra až po križovatku s ul. Na Malý diel má niekoľko miest, ktoré si zaslúžia opravu.
13. máj 2023

Roman Šimo

Odporúčam zlúčiť s týmto podnetom: Cesta k Paľovej búde-chodník-výtlk https://www.odkazprestarostu.sk/zilina/podnety/75641/cesta-k-palovej-bude-chodnik-vytlk
13. máj 2023

Roman Šimo

Chodník, ktorý má miestami poškodenia od hájovne až po takmer park na Bôriku. Bariéry sú pri hájovni (výškový rozdiel - nerovnosť), pri bikeparku poškodený mierne okraj a najviac je toho od kríža smerom k Parku Ľ. Štúra.
03. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. V aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na opravu chodníka. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania