T. Vansovej-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Roman Šimo 05. septembra 2019

V zadnej časti paneláku a z bočnej strany od lekárne, by bolo vhodné urobiť opravy asfaltového povrchu.

10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Mesto v súčasnosti nezvažuje opravu prepadnutého chodníka v uvedenej lokalite vzhľadom na veľké množstvo podnetov a obmedzené finančné prostriedky vyčlenené na rekonštrukcie a opravy chodníkov. Podnet sme zaevidovali a do budúcna zvážime jeho realizáciu. Zároveň odporúčame občanom, aby sa v takýchto prípadoch obrátili aj na poslancov za svoj volebný obvod, ktorí dobre poznajú miestne pomery a aj na základe ich požiadaviek, môžu byť tieto podnety zohľadnené pri tvorbe investičného plánu na ďalšie obdobie. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina
Kedy? 2020

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
25. október 2019

Roman

V tomto období predsa len začala rekonštrukcia chodníkov na tejto ulici. Počkáme si teda na výsledok.
23. november 2019

Roman

Nie som si istý ukončením prác na oprave chodníkov na tejto ulici, no terajší stav nie je celkom optimálny. Opäť sa použili staré metódy.
30. november 2019

Roman

Predpokladám, že práce na novom asfaltovom povrchu chodníka skončili. Ďakujem za to, no výsledok ako celok je nie dobrý. Neviem, ako iní obyvatelia, ale ja s aktuálnym stavom nie som spokojný.
28. marec 2020

Roman Šimo

Takto nejako si aspoň predstavujem vstup-výstup na chodník. Príklad je od administratívnej budovy na Obchodnej ulici. To len dodatočne k tomuto podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania