Vysokoškolákov-rozvodné siete-poškodená rozvodná skriňa

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Dobrý deň, skriňa s hlavným uzáverom plynu je poškodená, pričom dovôdom jej poškodenia bolo zrejme jej nesprávne umiestnenie v blízkosti stromu. Preto by bolo vhodné v čo najkratšom možnom čase napraviť, aby sa predišlo možnému poškodeniu hlavného uzáveru plynu. A pevne verím, že nebude vykonaný výrub stromu. Ďakujem.

10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: V danej veci je potrebné kontaktovať priamo spoločnosť SPP - poruchovú linku, ktorá zabezpečí opravu poškodenej skrinky.
11. september 2019

Michal

to majú občania za vás vybavovať život ohrozujúce veci v meste?
15. september 2019

Jozef

V uvedenej veci by mal konat PZ SR za poskodzovanie VEREJNE PROSPESNEHO ZARIADENIA, resp. poskodzovania majetku SPP a pachatelov hladat priamo medzi " buducimi inziniermi " Vsak kto by im to tam nicil???
18. september 2019

Roman Šimo

Myslím si, že pracovníci na mestskom úrade majú pravdepodobne práce vyše hlavy a nie sú možno ani kapacitne tak zásobení. Na druhej strane tiež súhlasím s tým, aby ako prirodzená autorita, akým mestský úrad je, napomáhal obyvateľom tohto mesta riešiť problémy aj na cudzích územiach či majetkoch, ktoré sú vo verejnom priestore a voľne videné či dosiahnuteľné. Magistrát nie je súkromný sektor ale ten, čo má slúžiť občanom mesta.
20. september 2019

Monika Macková

Pred tou skrinou bol umiestneny kos na odpadky a zrazu tam chyba, mozno opiti vandali v noci snim buchali do tej skrinky a rozbili ju, preto kos dali prec.Neviem ine vysvetlenie, je to iba moje konstatovanie
24. september 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet bol preposlaný zodpovednej inštitúcii.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
02. október 2019

Odpoveď samosprávy

„Na základe zaslaného podnetu konštatujeme nasledovné: strom, ktorý podrástol skrinku sa nachádza v ochrannom pásme plynovej prípojky. Ohrozuje tak bezpečnú prevádzku zariadenia. Na základe posúdenia situácie sme ihneď požiadali Okresný úrad – odbor starostlivosti o životné prostredie Žilina o súhlas na odstránenie dreviny. Naďalej sa však snažíme nájsť riešenie, pri ktorom by nemusel byť daný strom vyrezaný. Následne po tom bude na miesto osadená nová skrinka.“



Adam Kušnier
technik prevádzky
08. október 2019

Roman Šimo

Momentálne je skriňa zatiaľ iba opáskovaná
05. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Týmto Vám dávame na vedomie, že podnet bol vyriešený odstránením stromu a obnovou skrinky HUP pre odberateľa.

S pozdravom.

Dušan Paulíny
vedúci oddelenia prevádzky
SPP - distribúcia, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.