Antona Bernoláka-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

V riešení

Upozorňujem na zlú (žiadnu) opravu obrubníka, cez cyklochodník je založený nový bezbariérový obrubník o 2 metre ďalej zaasfaltované do ničoho. To boli slepí, už nemali 3metre obrubníkov. Kto to preberal za mesto? Prosím dorobiť v rámci reklamácie. A ešte si samospráva (neviem konkrétne kto je zodpovedný) všimnite koľko trávy a buriny je celým Bulvárom medzi chodníkom a cestou a to po oboch stranách!

03. október 2019

Michal

tak tá tráva je ešte najmenšie zlo, buďme radi za trochu zelene v betóne, ale tie obrubníky a chodníky sú katastrofa v tejto časti bulváru
03. október 2019

Roman Šimo

Čo sa týka chodníkov na tzv. Bulvári, sú aj v iných podnetoch. Príliš dlho však trvá rozhodovanie sa mesta o tejto lokalite. Podľa vyjadrenia z mesta, by chceli k rekonštrukcii pristúpiť do 6-12 mesiacov. Nie sú vraj peniaze. Nerozumiem tomu, ako sa to všetko plánovalo, keď vyrúbali stromy, nedoriešili dokončenie. Keď rekonštruovali osvetlenie a opäť sa aj v tomto pri dokončení akoby improvizovalo. Treba asi len veriť, že takéto metódy už skončili.
04. október 2019

Pavol Senko

Zaasfaltovat to do travy.. to je take slovenske
16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
20. október 2019

Ľubomir

Ale ja píšem, že to treba reklamovať a to je zadarmo, netreba žiadne finančné prostriedky mesta!
17. február 2020

Roman Šimo

Oblasť plánovanej revitalizácie lokality v zatiaľ neurčenom termíne.
13. december 2021

Roman Šimo

Obrubník je odtrhnutý aj pri predajni Jutex a z časti zasahuje do okraja vozovky. Takýchto miest je však určite na Bulvári viac. Neviem, či sa to všetko nechá až do komplexnej rekonštrukcie bez opravy.
13. december 2021

Roman Šimo

Obrubník je odtrhnutý aj pri predajni Jutex a z časti zasahuje do okraja vozovky. Takýchto miest je však určite na Bulvári viac. Neviem, či sa to všetko nechá až do komplexnej rekonštrukcie bez opravy.
14. december 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
22. marec 2024

Ľubomir

...a čas plynie a plynie...
04. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. V aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na opravu chodníka. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania