Sad na Studničkách-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Kristina Jurisová 07. októbra 2019

Dobrý deň, prosíme o opravu chodníka pred vstupom do vchodu Sad na Studničkách 1031/7. Už dávnejšie sa o to žiadalo. A teraz, ako čerstvá matka každý deň bojujem vyjsť a vojsť do vchodu s kočíkom bez toho aby som dieťaťu nespôsobila pomaly otras mozgu. Dakujem veľmi pekne!

16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme zaevidovali do poradia a bude postupne riešený v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
02. máj 2020

Roman

Ak sa jedná o tento priestor, tak vyzerá byť už opravený.
03. máj 2020

Kristina Jurisová

Dobrý deň, práve som chcela komentovať moj podnet.... boli ste pri vedľajšom vchode!!! Vchodom oproti ako ste mohli z fotky vidieť a keby ste pozreli aj ten tak osobne, urobený vami nebol! Teraz sme si to však dočasne zalatali betónom sami !!!!! Nakoľko sme sa za pol roka od vás nedočkali. Som úprimne maximálne sklamaná, že ste tu aj boli a vedľa sa nepozreli, pričom z fotografie jasne vidno, že dvere sú na opačnej strane 🙈
03. máj 2020

Roman Šimo

Pani Kristína, zdá sa mi, že komentár smerujete smerom ku mne. Ja som len občan, ktorý chcel skontrolovať vyriešenie podnetu. Mrzí ma, ak k náprave zatiaľ nedošlo. Nebol som si istý presným miestom. Lokalitou som iba prechádzal. Z istého pohľadu sa mi zdalo miesto rovnaké. Verte, že dlhšie som to analyzoval. Či však nie je viac zodpovednosť na správcovi domu, ako priamo na meste. Neviem ale, kto presne dom spravuje.
03. máj 2020

Kristina Jurisová

Dobrý deň, v tom prípade sa ospravedlňujem... myslela som si, že ste poslanec, ktorý mal pocit, že sa to “samo vyriešilo” vybetonovane by ste to našli už však aj pri našom vchode, nakoľko sme si to urobili sami.... lebo na zbytkovy betón, sa očividne od mesta čaká neskutočne dlho.
Vaša úvaha je pochopiteľná, ale nie správna. Riešili sme to už práve pri vchode ktorý ste odfotil, nakoľko sa tam niekoľko ľudí už aj zranilo. Ale to je už jedno.

Mesto na toto už nereaguje.?
03. máj 2020

Roman Šimo

Ďakujem pani Kristína, že sme si to vyjasnili. Áno, máte pravdu, že mesto reaguje pomalšie na riešenia problémov. Možno, je to aj tým, že takéto opravy majú pravdepodobne riešiť zmluvné spoločnosti. Uvažuje sa o mestskom podniku technických služieb a tým sa môžu ale aj nemusia riešenia zrýchliť či zefektívniť ich vykonávanie. Uvidíme, či to prejde. Ak áno, ešte si určite počkáme na jeho skutočný vznik.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania