Antona Bernoláka-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 11. decembra 2019

Už roky sa nachádza vo vnútrobloku ako spojnica medzi časťami Bulváru "zvykový" chodník. Bolo by pravdepodobne vhodné prebudovať tento nie dlhý úsek na plnohodnotný chodník. Je to v smere od Veľkej Okružnej na ul. J. Fándlyho. Myslím, že sa nejedná o tú časť, kde mala prebehnúť revitalizácia celého územia. To je vedľa. V tomto prípade by ani zásah do zelene nemusel byť výrazný. Teraz musia ľudia buď dlhšie obchádzať, alebo v prípade zlého počasia prechádzať po blate. Chcem aj na to poukázať z architektonického hľadiska. Chodník by totiž vytvoril jednoliatu spojnicu medzi jednotlivými podchodmi pod bytovými blokmi.

26. december 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme preposlali.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
09. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Mesto koncepčne rieši všetky vnútrobloky. V budúcnosti by sa mal uvedený stav vylepšiť podľa spracovaných komplexných štúdií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor riadenia projektov a investícií, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou MsÚ Žilina
22. január 2020

Roman Šimo

Ďakujem Matúš. Keď budem mať čas, skúsim sa na to pozrieť. Nie všetko dokážem odchytiť.
24. január 2020

Roman Šimo

Tie dotazníky, ak som dobre pozeral sú skôr pre obyvateľov uvedených lokalít. Verím teda, že navrhnú možnosti, aby mali krajšie, funkčné prostredie svojho bývania. Radi sa určite pripoja i obyvatelia iných častí Žiliny. Musíme byť predsa jeden celok.
17. február 2020

Roman Šimo

Oblasť plánovanej revitalizácie lokality v zatiaľ neurčenom termíne.
05. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Aktuálne nebudeme dopĺňať chodník. Do budúcnosti zvážime realizáciu. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania