Kempelenova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Tomáš 16. januára 2020

Na Kempelenova 17 sa zanedbaval vyvoz smeti cez sviatky a takto to dopadlo. Navyše ak sa planuje niekedy vážiť odpad tak budem protestovať, pretože tu vozia smeti a odpad na recykláciu ľudia tak, ze sa pristavia autom pri smetiakoch a vykladajú.

16. január 2020

Roman Šimo

To s tým prihadzovaním odpadu z iných destinácií sa vyskytuje i na iných miestach v meste. Idú ľudia z chaty alebo nemajú prihlásenú smetnú nádobu, prípadne firmy takto chcú možno ušetriť. Nie vždy sa dá asi tomu zabrániť. Je to hlavne na svedomí dotyčných občanov. Myslím, že niekde aj pomohlo, že tam bývajúci z okien, z balkónov tým druhým dali najavo, že nie je vhodné také počínanie a problém sa zredukoval. Nedá sa to ale všetko vždy odsledovať.
16. január 2020

Tomáš

Vôbec mi nevadí ak prídu a vynesú napríklad plasty. Pokiaľ sa tak nepreplní smetiak a pokiaľ smetiari nevážia takýto odpad tak som s tým v pohode. Už iné je napr. keď z domov oproti prišli a vyhodili zmesový odpad, pretoze tieto smetiaky byvavsju celkom casto dosť plné.
17. január 2020

Matúš 👍

Myslím, že váženie sa používa pri zmesovom.
17. január 2020

Tomáš

Tak, tu to máte. Už tam nejakú chvíľu pochodujú a užívajú si ten porozhadzovaný odpad. Sviňky divé. Namiesto riesenia pachovych ohradnikov a nejakej intenzívnejšej údržby čistoty je tu bordel a prasiatka. Nepomohli ani sľuby o tych pár uzavretých kontajnerových stanoviskách. Čo je mimochodom v Čadci a pod. uplne normálne.
17. január 2020

Roman Šimo

Dokedy sa bude čakať. Je to ale aj čierny bod minulého vedenia. Kontajnery už dávno mali byť buď polopodzemné alebo upravené stojiská oveľa dôstojnejšie. Predbehnú nás už aj v najzapadlejšej dedine.
31. január 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
31. január 2020

Tomáš

Myslím, že sa dá považovať rento podnet za vyriešený nakoľko neporiadok už okolo košov nie je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania