Tajovského-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Roman Šimo 22. januára 2020

V Parku Ľ. Štúra sa nachádzajú smetné nádoby určené pravdepodobne iba na psie exkrementy. Sú však naplnené zmesovým odpadom. V tomto sa ukazuje, že zlyhala a zlyháva osveta v tejto oblasti. Mnohí nevieme využívať smetné nádoby podľa ich určenia. Pritom napríklad blízko jedného takto určeného koša sa nachádza zmesový takmer prázdny. Neviem aj, v akých termínoch a či sa triedi bio odpad z týchto nádob, ak tam vôbec psíčkari niečo odhadzujú.

22. január 2020

Roman

Koše boli vysypané, ďakujem.
Chcem však apelovať na tých, ktorí hádžu do týchto smetných nádob to, čo tam nepatrí, aby tak nerobili.
23. máj 2020

Roman

Krabica od pizze do tohto koša nepatrí. Vyskytli sa tam aktuálne opäť aj iné odpadky. Aspoň tú krabicu som zložil do zmesového koša. Možno príde čas, keď takýchto prípadov už nebude.

Okrajovo pre OPS: Park Ľudovíta Štúra, by si zaslúžil vlastnú lokalitu, keďže sa jedná o veľký priestor s veľa podnetmi a svojimi špecifikami. Nemiešali by sa potom s okolitými ulicami ako je Bôrická alebo Tajovského. Neviem však, či technicky je to možné.

27. máj 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

vďaka za Váš návrh, chápeme jeho opodstatnenosť. Databáza je však v súčasnosti založená na uliciach, pridanie parku či iných lokalít by mohlo priniesť do systému zmätok. Okrem toho, aj vzhľadom na tvar parku by predpokladám dochádzalo k vyššej miere zle priradených podnetov.

Vďaka za pochopenie,

s pozdravom

Martin Kollárik
Odkaz pre starostu
27. máj 2020

Roman Šimo

Ďakujem za vysvetlenie a samozrejme sa dá s tým súhlasiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania