Predmestská-cesta-rozšírenie cesty

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Milan Veščičík 09. februára 2020

Poprosil by som ak by sa dalo vykonať úpravu krátkej časti cesty, vo je podmienené posunutím stojiska pre odpadové kontajnery.
Jedná sa o rozšírenie cesty, a oblúka výjazdu zo sídliska. Lebo v tejto časti cesty postavením prístrešku stojiska pre odpadové kontajnery blízko pri ceste sni nie 0,30m od na ul.Pod Hôrkou sa tym znížila prejazdnosť, kade osobné vozidlá prechádzajú veľmi opatrne a nákladné obslužne tadiaľ ani neprejdú (smetiarske autá tam zostávajú stať nacúvane z Hlbokej cesty). O prechadzani okolo áut v tomto misye chodcov a cyklistoch ani nehovorím. V tejto časti ciest nie je ani chodník. cyklo chodník končí pod Hôrkou a ďalej nič, tak všetci musia prejsť po tejto časti ulice Pod Hôrkou.
Ak to bude čo len trochu možné vyriešiť budem veľmi povďacný, asi nie len ja.
Ďakuje

12. február 2020

Martin

Alebo možno keby tam tie autá neparkovali tak ako parkujú na fotke. Aj to je možnosť a nie na úkor trávnika. 🙄
26. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Keďže ide o finančne náročnú investíciu, samospráva v dohľadnej dobe nezvažuje úpravu uvedenej lokality. Podnet sme zaevidovali a jeho realizáciu zvážime v nasledujúcom období v závislosti na finančných možnostiach samosprávy a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
30. júl 2020

Roman Šimo

Zatiaľ bez zmeny.
17. október 2020

Matúš 👍

Urbanistická štúdia sídliska Pod nemocnicou dostupná s dátumom 2.10.20: http://www.zilina.sk/mesto-zilina-uradna-tabula-mesta-uzemny-plan-mesta
05. december 2021

Roman Šimo

Zatiaľ bez zmeny.
06. december 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet sme opäť preposlali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom
Administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
03. október 2022

Matúš 👍

V júni 2022 podľa street view bez zmeny.
24. október 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
05. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na veľké množstvo podnetov a obmedzené finančné prostriedky vyčlenené na rekonštrukcie a opravy komunikácií sme podnet zaevidovali avšak momentálne nebudeme podnet realizovať. Zároveň odporúčame občanom, aby sa v takýchto prípadoch obrátili aj na poslancov za svoj volebný obvod, ktorí dobre poznajú miestne pomery a aj na základe ich požiadaviek, môžu byť tieto podnety zohľadnené pri tvorbe investičného plánu na ďalšie obdobie. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania