Na Priekope-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

Mestská polícia opäť trávi celé dni (niekedy aj dve posádky ako na fotke) vyberaním pokút na Kuzmányho ulici, kde je z oboch strán veľmi nelogicky a slabo označený zákaz vjazdu. Vo väčšine prípadov ide o turistov a návštevníkov z iných miest, ktorí tento žilinský automat na pokuty nepoznajú. O čo nám ide? Vybrať do kasy pokuty alebo rešpektovať zákaz vjazdu? Ak ide skutočne o zákaz vjazdu, tak ho treba jasnejšie označiť. Hoci je jasné, že žiadny zmysel ten zákaz nemá, keďže tadiaľ aj tak chodia trolejbusy, taxíky, autá polície aj všetkých prevádzok a domov na tej ulici.

23. február 2020

Roman Šimo

Súhlasím, ak je tam zákaz a deje sa spomínané, majú to rešpektovať všetci a len v hraničných prípadoch prejazd povoliť. Policajti, by mali ísť príkladom. Značenie samozrejme musí byť dostatočné. Nie každý predsa pozná žilinské pomery a pravidlá.
24. február 2020

Pavol Senko

Tato cesta je snad odjakziva odkedy existuju navigacie oznacena ako chodnik cize ziadna navigacia tadial ludi nenavedie. Uznavam ze od posty je to tam trochu slabo oznacene (aj ked dve znacky za sebou) ale od policie su tam zakazy na oboch stranach cesty a zakazy odbocenia z obidvoch ulic. Ak tak naozaj niekto vojde tak to musi byt ignorant co nesleduje znacky ani navigaciu.
09. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme poslali zodpovedným osobám na riešenie. Mesto Žilina.
Kto? Mestská polícia Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
23. júl 2020

Roman Šimo

Rieši sa alebo sa vyriešilo?
27. júl 2020

Rišo

Kuzmányho-Dopravné značenie-iné

Pri hľadaní parkovacej možnosti kvôli návšteve synagógy som zabočil na ulicu Kuzmányho, kde som si po asi 100 metroch a daľších 50 metroch nevšimol značku zákaz vjazdu, keďže som hľadal parkovacie miesto ohlasované pred zákrutou. Mestská polícia tam obchytáva autá a pokutuje všetkých rad radom. Vystrašeného ma zastavila policajtka a miesto toho, aby ma usmernila mi hneď vypísala pokutu. Videla, že niesom miestny a mohla mi pomôcť nechať ma prejsť a zaparkovať, v aute plakalo dieťa a bol som zmätený. Aj lokálny občania mi potvrdili, že mestský policajti veľmi radi striehnu na tomto úseku. Táto skúsenosť ma veľmi nepotešila. Mohla mi mestská polícia pomôcť a miesto toho ma skasírovala. Privítal by som značku
s upozornením pred odbočením a nie v strede ulice a pomoc miesto trestu. Vďaka.
27. september 2022

Matúš 👍

Bez odpovede.
15. október 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
09. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Zákaz je na mieste označený a momentálne sa neuvažuje o zmene. Ak budete chcieť v budúcnosti opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania