Predmestská-chýbajúce obrubníky

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Ján Kišša 27. februára 2020

Dobrý deň, pred križovatkou smerom od Predmestskej ulice sú buď chýbajúce alebo poškodené obrubníky. Bolo by vhodné ich vymeniť za nové. Ďakujem.

27. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V súčasnosti sa nad opravou uvedeného úseky cesty neuvažuje. Podnet sme zaevidovali a jeho realizáciu vykonáme v závislosti na finančných možnostiach samosprávy a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto zabezpečuje opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
28. február 2020

Ján Kišša

Ďakujem za Vašu odpoveď. V tomto prípade sa zrejme neuvažuje ani nad opravou alebo výmenou obrubníkov pri rekonštrukcii chodníkov. Upozorňujem na to, lebo je to už dlhodobo zanedbávaný problém zo strany vedenia mesta a spoločnosti Žilinské komunikácie.
08. júl 2020

Roman Šimo

Momentálne tam prebiehajú výkopové práce. Obrubníkov sa to ale netýka.
02. september 2021

Matúš 👍

Bez zmeny
02. september 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu Žilina
09. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na veľké množstvo podnetov a obmedzené finančné prostriedky vyčlenené na rekonštrukcie a opravy komunikácií sme podnet zaevidovali avšak momentálne nebudeme podnet realizovať. Zároveň odporúčame občanom, aby sa v takýchto prípadoch obrátili aj na poslancov za svoj volebný obvod, ktorí dobre poznajú miestne pomery a aj na základe ich požiadaviek, môžu byť tieto podnety zohľadnené pri tvorbe investičného plánu na ďalšie obdobie. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania