Bulharská-kôš na separovaný zber-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

od urcitej doby nie su umiestnovane odpadkove kose na separovany zber pri bytovom doome Arboreum. z tohto dovodu sa tam vytvara odpad.

23. apríl 2020

Roman Šimo

Tiež som si to z diaľky všimol nedávno a myslel som, že len dočasne odpad nie je kde umiestniť. Netušil som, že kontajner na sklo tam nie je.
05. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Smetné nádoby na triedený zber nachádzali v stojisku, ktoré patrí k bytovému domu Arboreum a správca uvedeného bytového domu si ich tam neželal. Samospráva zabezpečuje umiestnenie kontajnerov len na svojich pozemkoch. Z tohto dôvodu bolo stojisko pre nádoby na triedený zber zrušené. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
15. jún 2020

M

Bulharská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Po odstránení kontajnerov na separovaný odpad zpred bytového domu Arboreum na bulharskej ulici začali ľudia tento odpad odkladať vedľa kontajnerov. Stačí že zafúka vietor a odpadky sú po celej ulici. Na jednej strane chyba ľudí, že sa im tiaži prejsť 100m k inému kontajneru, na druhej strane nechápem, že na také množstvo vchodov, resp. ľudí je tu len pár kontajnerov, ktoré sa zaplnia behom pár dní. Dúfam že bude možné tu nejaké kontajnery pridať. Ďakujem
28. júl 2020

Roman Šimo

Aj napriek uzavretému podnetu, mi nedá aspoň takto apelovať na správcu BD, aby prehodnotil situáciu. Je doba recyklácie. Preto ma prekvapuje, že niekto odmieta kontajner na žiadanú komoditu. Má možno na to ale svoje dôvody. Nevyzerá to tam ale dobre. Trošku ma aj prekvapuje, že sa nenašiel nikto z tam bývajúcich, aby tie fľaše hodil do zmesového kontajnera. Samozrejme pri dodržaní všetkých hygienických pravidiel.
20. október 2020

Roman Šimo

Okrajovo iba aktuálny pohľad na tento priestor.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania