Tomáša Ružičku-schody-poškodené (z T. Ružičku k parku)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

V riešení
meno
Roman Šimo 29. mája 2020

Vhodné by bolo aj v nadväznosti na iný podnet, týkajúci sa celkovej revitalizácie priestoru, schody vedúce od ul. T. Ružičku na smer Park Ľ. Štúra do istej mieri zrekonštruovať a zabezpečiť, aby sa opakovane nezosúvala zemina z bočnej strany. Panelové schody nie sú momentálne v kritickom stave. Väčší problém sa javí minimálne jeden panel, ktorý je posunutý. Chodec tam v istej chvíli môže zareagovať zmätočne a spôsobiť si zranenie. Povrch betónu je obitý, zábradlie dlhé roky tiež bez renovácie.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý sme zaevidovali a do nasledujúceho obdobia sa ním budeme zaoberať. V súčasnosti sa však na území mesta nachádza viacero rizikovejších úsekov, ktoré sú momentálne prioritné a vyžadujú si opravy. Mesto Žilina.
Kto? Odbor riadenia projektov a investícií, Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
16. jún 2020

Roman Šimo

Ďakujem za reakciu a rešpektujem oddialenie riešenia, na ktoré som ani v tomto prípade nenaliehal. Nezdá sa mi ale, že sa riešia rizikovejšie prípady. Aspoň v súčasnosti nie.
26. jún 2020

Roman Šimo

Podľa mojich informácií na základe poslaneckej aktivity, bolo zábradlie natreté. To len, čo sa týka samotného zábradlia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania