Sv. Gorazda-poškodená asfaltová plocha (pri škole)

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 10. júna 2020

Zanedbané priestranstvo pred školou, je vhodné na revitalizáciu

12. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ktorý evidujeme. Samospráva pri riešení vnútroblokov, resp. úprav verejných priestorov postupuje koncepčne. Do budúcnosti sa plánuje s revitalizáciou pokračovať. V súčasnosti na sídlisku Vlčince riešime revitalizáciu vnútrobloku Fatranská a Slovanská - Tulská. Mesto Žilina.
Kto? Odbor riadenia projektov a investícií, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
12. jún 2020

Roman Šimo

Ďakujem za odpoveď. Rešpektujem, že mesto chce postupovať jednotlivo vo vybraných lokalitách. Tento zanedbaný priestor tu nevznikol včera ani dnes. Je tu určite roky. Pred školou to však malo byť upravené ukážkovo. Mrzí ma, že sa tak v minulých obdobiach nestalo. Prezentovanie pripravovaných revitalizácii vnútroblokov na Vlčincoch, ma nenapĺňa optimizmom. Projekty sa neustále posúvajú. Čiže aj tie najmenšie priestory, sa môžu dočkať i minimálnej úpravy za niekoľko rokov. Momentálne možno ten betón odstrániť a zatrávniť.
19. január 2021

Matúš 👍

Bude spracovaná urbanistická štúdia.
05. október 2022

Matúš 👍

V júni podľa street view bez zmeny.
05. november 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
09. máj 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. Postupujeme koncepčne a v aktuálnom období neboli vyčlenené prostriedky na túto revitalizáciu. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania