Ľavobrežná-cyklotrasa-riešenie križovania so stokou (nábr. Váhu)

Zodpovednosť za riešenie: Žilinský samosprávny kraj

Vyriešený

Tak toto riešenie si zaslúži Nobelovú cenu za realizáciu projektu. Ďakujeme určite všetci za cyklochodnik ale aby napríklad korčuliari ale aj na biku preliezali hnojavicu a pripadne sa na skalách aj vymáčali ako bonus tak to fakt klobúk dole. Neviem teda čo dotyčných k tomu viedlo že to takto zrealizovali ale fakt to musel byť riadný dôvod. Prosím vás môžete to urobiť na poriadok tak ako sa má?

Samostatný projekt riešiaci poškodený asfalt:
https://www.odkazprestarostu.sk/zilina/podnety/93545/lavobrezna-cyklotrasa-poskodeny-povrch-nabrezie-vahu

20. jún 2020

Roman Šimo

Nie je to tam, kde vyteká potok Všivak? Nešiel som ešte po tejto novej trase, ale podľa vyjadrení, čo boli zverejnené, tak asi nebol vyriešený odvod z tejto rúry mimo chodník. To veru nebolo dobré riešenie, i keď mi je jasné, že z technického hľadiska táto úprava, by bola náročnejšia na prácu i financie. Je potrebné to riešiť a verím, že kompetentní si to dostatočne uvedomujú.
20. jún 2020

Martin

Tak to netuším či to je Všivák ale smrdí to fest. Však sa choďte pozrieť. Nádhera. 👍
21. jún 2020

Matúš 👍

Toto je cca 2 km po prúde hore - ako je styk ulíc Na Horevaží - Ľavobrežnej a cesty do Tepličky.
21. jún 2020

Matúš 👍

po prúde Váhu hore od vyústenia Všiváka* aspoň sa mi zdá
21. jún 2020

Roman Šimo

Tak potom to asi ide od priemyselnej zóny. Možno tepláreň alebo niečo blízke.
21. jún 2020

Michal Kondela

Ide odľahčujucu stoku z kanalizácie, píšu, že dažďovej ale ked to tak smrdí tak je otázne či iba daždovej kanalizácie. SEVAK zamietol navrhovanú dokumentaciu, ale veru neviem prečo dospelí ku takémuto riešeniu, jak SEVAK nedovolil žiadnu úpravu ani zatrubnenie, tak časť chodniku mala ísť mierne nad breh Váhu ako také mólo a tym obísť zaustenie stoky. Finančné určite náročnejšie ale to schodisko na obídenie stoky tiež nebolo lacné.
21. jún 2020

Michal Kondela

dobre ze je to rozdelene avsak dufam ze neopravia iba asfalt lebo ten pri prvej vode spraví zase to isté pokial to nevyriesia koncepcne o com je prave tento podnet.
07. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: ŽSK
08. júl 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme poslali ŽSK.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
22. október 2020

Roman Šimo

Príliš bezpečne to tam nevyzerá. Ešte aj kamene vyzerajú, akoby sa mali každou chvíľou zosunúť. Okrem toho tam asi nedávno spadol strom. Jedine musíme tam byť asi ostražití a za zlého počasia sa tomuto miestu vyhnúť. Žilinské "Jánošíkove diery".
27. december 2020

Roman Šimo

Zábradlie bolo odstránené a povrch chodníka upravený. Verme tomu, že podmienky tam chodník samotný nezničia. Chodci a cyklisti však musia zvýšiť pozornosť v zime aj v lete. Ľad a voda vedia totiž narobiť nemálo starostí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania