Vysokoškolákov-chodník-odvodnenie zrekonštruovaného chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

V riešení
meno
Roman Šimo 26. júna 2020

Pred nedávnou rekonštrukciou sa tvorila počas dažďov na chodníku pre chodcov, oproti tenisovým kurtom veľká kaluž, ktorú museli ľudia obchádzať po tráve. Po rekonštrukcii sa tento stav nezmenil. Možno aj na základe môjho upozornenia, bol vyrezaný menší otvor do trávnika na odvodnenie. Pomohlo to iba čiastočne. hlavne v čase väčších dažďov. Tento postup je však neakceptovateľný v plnej miere a preto prosím o plnohodnotné riešenie. Možno aj v rámci reklamácie. Ak by sa zotrvalo v súčasnom stave, nech je zhotovený vybetónovaný žľab, kde voda odtečie na estetickejšie upravený priestor. Kde nehrozí zarastenie trávou. Samozrejme, i teraz v momentálnej forme to v istej časti pomohlo.

26. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V danej veci sme kontaktovali zhotoviteľa a podnet sa bude riešiť ako reklamácia. Mesto Žilina.
Kto? Odbor riadenia projektov a investícií, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
26. jún 2020

Roman Šimo

Ďakujem a dúfam, že sa podarí optimálne riešenie.
05. august 2021

Roman Šimo

Počas vytrvalých dažďov do určitej miery pomáha vyhĺbenie zeminy vedľa chodníka. Celkom ale nepostačuje. Neviem si ale predstaviť ochotu mesta riešiť tento problém. Nerovnosti sú na obidvoch chodníkoch, no hlbšia kaluža sa tvorí práve iba tu pri tenisovom kurte.
09. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
18. máj 2022

Roman Šimo

Niekoľko metrov tohto úseku chodníka (tenisové kurty) je v stave, kedy sa tam vytvárajú výrazne kaluže. Rovnako tomu bolo aj pred rekonštrukciou.
19. máj 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
03. marec 2024

Roman Šimo

Výraznejšie sa tvorí väčšia mláka pri rozvodni. Ak sú vydatnejšie zrážky, tak to chodci musia obchádzať cez trávnik. Pamätám si, že je to dosť často. Tento úsek (čiastočne aj na cyklotrase), je v nie dobrom stave, čo sa týka stojatej vody.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania