Berlínska-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Roman Šimo 03. júla 2020

Medzi ulicami Berlínska a Ľubľanská sa nachádza veľmi, veľmi zanedbané ihrisko. Do takéhoto stavu, sa to vôbec nemalo dostať a je potrebné ihrisko kompletne zrekonštruovať v podobe samotnej plochy, herných prvkov a zelene. Betónové ohradenie možno odstrániť, prípadne vytvoriť ihrisko s mantinelmi.

06. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Mesto Žilina postupuje pri revitalizácii vnútroblokov koncepčne a na základe získaných finančných prostriedkov z eurofondov. Uvedený podnet evidujeme. Mesto Žilina.
Kto? Odbor riadenia projektov a investícií, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
27. august 2020

Roman Šimo

"Svetlo na konci tunela". Vraj veľa z tých poslancov na Vlčincoch ani nebýva. To však nie je nový prípad. Nemám to však do detailov zmapované a čo je z toho pravda. Za posledné roky tie výsledky poslancov nie sú výrazné. Česť výnimkám. Nič však z plánovanej realizácie ešte nie je určite isté. Konečne si aspoň spolu sadli. V jednote je sila. Ja osobne nie som úplne naklonený obnove ihrísk za každú cenu tam, kde boli. Aby sa nestalo, že ich bude veľa v blízkosti a takto by sa mohol priestor využiť na zeleň, prípadne tie nešťastné parkovacie plochy. Určite to majú ale zmapované i s mestom. Tiež množstvo neznamená kvalitu. Radšej menej opravených, ale dôkladne. Nie tak, ako chodníky. Samozrejme privítam plochu, ktorá menej bude čierna. Ak sa to bude Vlčinčiarom vo väčšine páčiť, asi je to v poriadku.
05. október 2021

Matúš 👍

Nastala zmena?
05. október 2021

Roman Šimo

Pozriem, ak ma niekto "nepredbehne".
07. október 2021

Roman Šimo

Plocha všetkých troch ihrísk bola opravená. Ja osobne by som preferoval odstránenie jedného z nich. Stačili by tam možno iba dve. Ďakujem však po rokoch za rekonštrukciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania