Parkovanie v rozpore s dopravným značením

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

V riešení
meno
Jakub 05. apríla 2016

Žiadam o vyriešenie problému s parkovaním na Bernolákovej ulici, konkrétne problému so šikmým státím vozidiel v smere von z mesta. Dopravnou značkou je určené pozdĺžne parkovanie, ktoré vodiči nerešpektujú. Šikmým parkovaním zasahujú vozidlami do vozovky, ktorá je pri stretnutí dvoch nákladných vozidiel takmer neprejazdná. Všimol som si snahy o výchovu vodičov (v súčinnosti napríklad s občianskou hliadkou), no nemám vedomosť že by čo i len raz bolo takého parkovanie riešené ako priestupok. Navrhujem doplnenie vodorovného dopravného značenia. Argument, že ide o prašnú cestu neberiem ako vecný, nakoľko kryt vozovky je spevnený a tvorený dlažbou, prašnosť je spôsobená len tým, že povrch nebol nikdy zametaný.

15. apríl 2016

Anna Tužinská

to nie len na Bernolákovej ale aj pri OD Tekov,jasne vyznačené státie farebnou dlažbou,ale nie a just na strane DM ky,budu parkovať,,,,ved to mali dať ako jednosmerku,,,
19. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
preposielam odpoveď referenta dopravy Emila Hudáka:

uvedený problém bude prerokovaný v komisii dopravy s možnosťou doplnenia vodorovného dopravného značenia v spolupráci so správcom komunikácie (Regionálna správa a údržba ciest Nitra).


Ing. Jaroslav Šurda
Oddelenie vnútornej správy a služieb občanom
Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania