Diery okolo kanála

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

Vyriešený
meno
Ján Rajnoha 21. júna 2016

Dobrý den Chcel by som vás upozornit na obrovské diery od potkanov okolo kanalizačného poklopu .Sú také velké že by tam mohlo spadnút aj malé dieta.Tento problém sa už v minulosti riešil tým že sa tam nahádzala zem ale o mesiac tam boli znova diery.Ten problém by sa mal riešit tak že sa okolo kanála vybuduje menšia betonova doska a bude po probléme.Lebo navezením zemi sa nič nevyrieši a o mesiac su tu diery znova .

29. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Chcel by som Vás poprosiť o doplňujúce informácie, resp. kde sa tento poklop nachádza. Podľa fotky to na celej ulici nevedia pracovníci technických služieb nájsť. Ďakujem za spoluprácu.


Ing. Jaroslav Šurda
Oddelenie vnútornej správy a služieb občanom
Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce
01. júl 2016

Ján Rajnoha

Dňa 29.júna ste mi napísali, že chcete vedieť, kde sa predmetný poklop nachádza. Ale 28. júna bola už oprava zrealizovaná. Vôbec nerozumiem vašej otázke.(Ďakujem za opravu, ak ju zrealizovali technické služby.)
04. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pre vysvetlenie:
dňa 22.06.2016 som Váš podnet preposlal Technickým službám mesta Zlaté Moravce s prosbou o zabetónovanie. Dňa 28.06.2016 mi ráno volal pracovník Technických služieb Zlaté Moravce, že nemôže nájsť spomínané miesto. Preto som sa následne dňa 29.06.2016 na Vás obrátil s prosbou o upresnenie miesta. Zo strany zamestnanca technických služieb mi nebolo oznámené, že daný poklop našiel a zrealizoval opravu. Prepáčte za nedorozumenie.


Ing. Jaroslav Šurda
Oddelenie vnútornej správy a služieb občanom
Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania