Priechod pre lesnú zver?

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
linico 29. marca 2017

Význam tohto priechodu pre chodcov je už nulový niekoľko rokov, nakoľko sa prerobilo zábradlie v mieste odfotenia tejto fotky a chodci vedia prejsť tadiaľ. Zaujímalo by ma, prečo míňate peniaze daňových poplatníkov na takéto priechody? To potrebujete minúť do roka určité množstvo farby alebo čo? Potom nie je peňazí na reliéfne vodorovné značenie, ktoré používajú pomaly všetky mestá, len Zlaté Moravce na to nemajú peniaze. Chcem len zdôrazniť, že reliéfne má dlhšiu trvácnosť a netreba ho tak často maľovať. Za takéto priechody, potom nemáme peniaze na dôležitejšie veci. Známy, čo mi o tomto priechode hovoril sa smeje už niekoľko rokov, že je to priechod pre lesnú zver. Zaujímalo by ma, čo robí riaditeľ technických služieb, keď takéto veci ignoruje.

04. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vlastníkom ako aj prevádzkovateľom autobusovej stanice v Zlatých Moravciach, ktorej súčasťou sú aj parkovacie plochy a priľahlé komunikácie je spoločnosť ARRIVA NITRA, a.s., Štúrova 72, 949 44 Nitra.
Mesto Zlaté Moravce, resp. Technické služby mesta nefinancujú ani nezodpovedajú za dopravného značenie na komunikáciách v areály autobusovej stanice, za údržbu a opravu parkovacích plôch v priestoroch objektu AS ZM zodpovedá jej prevádzkovateľ, spoločnosť ARRIVA NITRA, a.s.,
Vaša pripomienka k priechodu pre chodcov ktorý sa nachádza v areály autobusovej stanice bola odstúpená prevádzkovateľovi AS ZM spoločnosti ARRIVA NITRA, a.s., Štúrova 72, 949 44 Nitra.


Emil Hudák
referent dopravy a technických činností
04. apríl 2017

linico

Ďakujem, napíšete sem aj odpoveď?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania