Rozbitá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

V riešení
meno
linico 18. septembra 2017

Táto cesta je rozbitá už roky a nikto s tým nič nerobí. Keď bude mesto opravovať cesty, potešilo by určite viacerých z nás, keby sa mesto pustilo do ulice Janka Kráľa a Sama Chalupku, vrátane parkoviska pri Dráčikovi, oproti Mexikoplacu.

23. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pokiaľ ide o ulice Janka Kráľa, Sama Chalupku a priľahlé parkovisko, mesto ich plánuje riešiť komplexne, keďže ide o pomerne zložitú rekonštrukciu zaťaženú starými inžinierskymi sieťami. Predmetná cesta nebola a nie je majetkom mesta, to znamená, že mesto do nej podľa zákona nemôže investovať žiadne peniaze.


Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce
23. október 2017

linico

Mesto ich plánuje riešiť komplexne. - Predmetná cesta nebola a nie je majetkom mesta, to znamená, že mesto do nej podľa zákona nemôže investovať žiadne peniaze.

Trochu "schizofrenická" odpoveď.
24. október 2017

JánPintér

Možno sa nový majiteľ, Jozef Čmika, asistent jeho exellecie pána poslanca, už postará sám; najprv do jám na ceste nanosí zeminu a neskôr svoj novopečený vianočný darček asi oplotí.
JánPintér
25. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pre upresnenie - cesta na fotografii nie je majetkom mesta. Ulice Janka Kráľa a Sama Chalupku na ktoré sa v podnete dopytovalo plánuje mesto rekonštruovať.

Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce
26. október 2017

linico

Ja vidím, že podľa mapy sa jedná o ulicu Sama Chalupku aj na fotografii, takže stále nechápem, čo chete rekonštruovať na cudzom pozemku, resp. prečo teda píšete, že do cesty nemôžete investovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania