Odstavené vozidlo so zahraničnou ŠPZ

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

Uzavretý
meno
Michal 22. januára 2018

Vozidlo stojí na danom mieste niekoľko mesiacov.
Nemá slovenské ŠPZ, jedná sa o anglické vozidlo.

22. január 2018

Lucia

K tomuto vozidlu patrí aj biela dodávka, tiež podobných ŠPZ a majiteľ je rovnaký. Pár týždňov dozadu tam pán prišiel, niečo s autami robil a odišiel. Okrem týchto dvoch vozidiel tam dlhodobo parkuje ešte jedna biela dodávka, taktiež bez pohnutia, zrejme tiež patrí tomuto pánovi.
22. január 2018

Lucia

Mimochodom, ten Seat Cordoba za ním je tiež opusený, v roku 2015 mu končila TK podľa portálu http://tkcheck.assecosolutions.sk.
Túto ulicu už dávno využívajú nezodpovední ako autovrakovisko. Pritom je to akurát pred vchodom do areálu materskej školy.
21. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v zmysle platných zákonov sa nejednalo o autovraky, všetky motorové vozidla majú tabuľku s evidenčným číslom. Aj napriek tomu príslušníci mestskej polície preverovali opodstatnene oznámenia a vo veci konali, zistili že majitelia vozidiel pracujú dlhodobo v zahraničí.

S pozdravom
PhDr. Marián Takáč
náčelník MsP Zlaté Moravce
22. február 2018

Lucia

Majiteľ vozdidla pravidelne chodí vozidlá štartovať, takze asi nežije v zahraničí.
22. február 2018

Lucia

Seat Cordoba, ZM543 AY má, ako uvádzate, evidenčné číslo, ale je už takmer 3 roky bez platnej technickej kontroly. Stojí tesne pri bráne materskej školy, kde parkujú rodičia detí. Minule sa do areálu nemohli dostať ani smetiari, pretože miesto, kde by za normálnych okolností mohli parkovať rodičia, je obsadené vrakom a tak sú nútení zastať pri bráne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania