Aktualizovať podnet
Odpad textilného charakteru

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Odpad textilného charakteru

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

Vyriešený
meno
Lucia 22. januára 2018

Dobrý deň, v meste bolo niekoľko zberných kontajnerov na staré šatstvo (kontajnery patrili súkromnej firme) a dlhodobo sú odstránené. Bude v priebehu roka zasa prístupná možnosť ekologicky odovzdať odevný odpad na nejaké konkrétne miesto? (šatstvo, ktoré je stále zachovalé sa odovzdáva na odbor soc. kurately, ale veci, ktoré sú už opotrebované je nelogické dávať do komunálneho odpadu).

Ďakujem za odpoveď.

02. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň s firmou, ktorá zabezpečovala zber šatstva bola ukončená zmluva. V okolí týchto zberných kontajnerov na šatstvo vznikal neporiadok, pretože neprispôsobivý občania dané oblečenie vybrali z kontajnerov a to, ktoré sa im nehodilo ponechali porozhadzované v ich blízkosti. Šatstvo je možné odovzdať celoročne v pracovných dňoch od 8:00 do 15:00 v Dome služieb, Sládkovičova 1 (pri hornom kostole) pracovníkom terénnej sociálnej práce. Pracovníci prijímajú šatstvo , ktoré je určené na ďalšie použitie ako aj šatstvo, ktoré už nie je možné ďalej využívať ako oblečenie. Toto šatstvo je následne odovzdané externej firme, ktorá zabezpečí jeho ďalšie spracovanie.

Mgr. Marek Horvát
odd. vnútornej správy a služieb občanom
Mestský úrad Zlaté Moravce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania