Úprava terénu po rozkopaní

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

V riešení
meno
Števo 20. mája 2018

Problem je v tom ze sme sa starali o okolie okolo panelaku (kosenie} lenze po rozkopani a ulozeni optickych kablou firma nedala teren do povodneho stavu. Je tam mnoho kamenov a urobene kopce po zahrabani. V takomto pripade sa to nebude dat vobec kosit. Ziadame aby boli kamene odstranene a zemina bola vyrovnana.

31. máj 2018

Peter Zeman

Toto bolo viac krat riesene na soc.sietach, hlavne chyzerovce - no bez vysledkov - znicene chodniky a teren popri ako pisu aj tu - kamene na vrchu , odpoved "zem si casom lahne" ale co kamene, tam uz toho vela neporastie :(
06. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k výkopovým prácam z dôvodu realizácie výkopových prác, za účelom pokládky rúr pre optické káble v rámci stavby „INS-FTTH-ZM-Zlaté Moravce-polygon 2“, bolo vydané rozhodnutie pre vykonávateľa výkopových prác, spoločnosť SUPTel, s.r.o., v ktorom bol určený termín zrealizovania hrubej úpravy rozkopaného priestoru na ul. Hviezdoslavova a Nitrianska do 31.05.2018. Najneskoršia spätná povrchová úprava je určená do 02.07.2018.
Spoločnosť SUPTel, s.r.o. v zmysle vydaného rozhodnutia o zvláštnom užívaní miestnej komunikácie písomne oznámila ukončenie prác a hrubej úpravy k 31.05.2018 s informáciou, že pred bytovkami na ul. Hviezdoslavova a Nitrianska zostali spojkové jamy, ktoré budú zasypané a následne do termínu 02.07.2018 bude vykonaná spätná úprava rozkopaného priestoru vyzbieraním kameňov a zasiatím trávy.


Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania