Spaľovňa Chyzerovce

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

Uzavretý
meno
Marek 22. októbra 2018

Chcel by som sa spýtať pána primátora čo si predstavuje pod tým (citujem predvoleb. leták) ,že bola zabezpečená čistota v prospech všetkých obyvateľov Zl. M. Či má na mysli len poriadok okolí fontány, alebo sa nám chce len zasmiať do očí a má nás len na platenie daní ako hovorí aby mohol dôstojne zostárnuť. Pán primátor žijeme v neskutočnej špine bordeli medzi neskutočne rozmnoženými potkanmi, medzi spaľovačmi plastov a pneumatík (Chyzerovce 1**) a ľuďmi ktorí nepotrebujú kanalizáciu keď tie výkaly a splašky jednoducho vypúšťajú niekoľko rokov na miestnu komunikáciu.Predpokladám že sa budete tváriť, že o tom neviete, šak ako by ste aj mohli keď sa jedná o hlavnú cestu.´ ZDRAVÉ ŽIVOTNÉ PROSTREDIE PROSTREDIE MUSÍ BYŤ PRIORITOU´. Poprosím aspoň diplomaticky označ. čl.že je v riešení.

23. október 2018

Jozef Paluška

niekolkokrat som volaval na taketo pociny policiu a vacsinou ihned po mojom telefonate "zahadne" pachatelia ohen uhasili a ked prisla poliicia, uz nebolo co riesit. Volakedy nezakonne palievali len v noci, dnes, vedomi si svojej nedotknutelnosti, si to dovolia aj za bieleho dna.
23. október 2018

Robo

Toto iste som nahlásil 15.4.2015 a dostal som takúto odpoveď. Vašu fotodokumentáciu sme prehodnotili ako priestupok proti VZN mesta Zlaté Moravce č. 4/2014 o spôsobe nakladania s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi na území mesta Zlaté Moravce. V súčasnej dobe je vec v štádiu riešenia.
Ďakujeme Vám za podnet.

S pozdravom Mestská polícia Zlaté Moravce
06. november 2018

Jozef Paluška

"S ľútosťou Vám oznamujeme,
že pri riešení podnetu Spaľovňa Chyzerovce do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený..."... jasne, vsak slusny obcan je dobry len na to, aby platil dane a trpel vycinanie "uplatnych" volicov. Mimochodm od tohto podania som sam uz 2x volal MP s podobnym problemom v nasej lokalite.
12. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v takýchto prípadoch je nutné kontaktovať bezplatnú linku 159. Ďakujeme za spoluprácu.


PhDr. Marián Takáč
náčelník MsP Zlaté Moravce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.