Tekovská-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

Vyriešený
meno
Peter Uhrin 03. apríla 2019

Je tento chodník ??? vedený ako cesta ??? Pretože bez hamby sa tam preháňajú majitelia bytoviek (na foto) ,ktorí si skrátia cestu možno o 100 metrov a devastujú trávnik . Hlavne ,že spisovali petície proti výstavbe novej bytovky . Bodaj by tam bola radšej nová bytovka ,ako toto zablatené svinstvo . Na čo sú tam umiestnené zábrany na vjazd ? Je to majetok mesta ( parcela 3460/37 k.ú. Zlaté Moravce (873438), obec Zlaté Moravce) , takže mesto by sa malo postarať ,aby táto zeleň nebola devastovaná . Stačí správne umiestniť zábrany a žiadne auto tadiaľ neprejde .

16. apríl 2019

Peter Uhrin

Ako vidím ,nikoho z MsÚ to vôbec nezaujíma :) .
24. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet, resp. pohyb motorových vozidiel na verejnej zeleni budú hliadky mestskej polície monitorovať

PhDr. Marián Takáč
náčelník MsP Zlaté Moravce
02. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto Zlaté Moravce osadilo zábrany, ktoré zabraňujú prejazdu motorových vozidiel cez verejnú zeleň.



PhDr. Marián Takáč
náčelník MsP Zlaté Moravce
11. jún 2019

Peter Uhrin

Dobrý deň , aj keď ešte nasledovali pokusy o prechod cez tieto zábrany ,situácia sa omnoho zlepšila . Niektorí majitelia terénnych vozidiel prechádzali povedľa zábran ( smerom ku vchodu do garáže) ,ale už to prestalo . Ďakujem za rýchle vyriešenie .
19. júl 2019

petra

A kde je chodnik pre pesich a cyklistov???Vsade blato po dazdi a neda sa prejst! Vybite pol metrove jamy na ulici spajajucej ul. Bernolakovu s Tekovskou...Zabrany dokonca znemoznuju prejst na bicykli a s kocikom....Smetisko s nebezpecnym plastovym odpadom na priamom slnku v priamom susedstve s obytnou zonou...Vyparujuce sa nebezpecne latky do ovzdusia....Rozmnozene potkany v okoli smetiska,nepokoseny chodnik vedla potoka s 2m vysokou zihlavou, No a toto je 21. storocie? Nie, to je 17.storocie v Moravciach.
19. júl 2019

Peter Uhrin

Milá Petra ,tento podnet je už uzavretý .Ak chcete dať osloviť samosprávu, musíte dať nový podnet .Ale máte pravdu ,že chýba chodník na spojovacej časti ulice (Tekovská-Bernolákova) .Asi nie ste z tejto časti , lebo by ste vedeli ,že technické služby už tieto jamy tento týždeň asfaltovali a chodník vedľa potoka bol pokosený už minulý týždeň . K ostatným veciam sa mi neprináleží vyjadrovať ,nakoľko neviem kde je smetisko s nebezpečným plastovým odpadom .Pridajte foto . Prajem pekný deň

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.