Továrenská-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

V riešení
meno
linico 09. júna 2019

Pred nejakou dobou mesto urobilo nový asfalt na Čajkovského a Hollého ulici. Na obrázku je vidieť v pravej časti cesty, že cesta nie je vyasfaltovaná na takú šírku ako bola pôvodne. Problém je, že ak vychádza auto z Továrenskej na Čajkovského, tak často dochádza ku kolíznym situáciám, pretože auto na Čajkovského je z pohľadu vodiča z Továrenskej v strede cesty. Realita je taká, že ten asfalt je taký úzky, že sa majú problém stretnúť dve autá. Chcel by som požiadať, aby sa rozšíril asfalt na križovatke ciest Čajkovského, Hollého so všetkými ostatnými cestami v dĺžke aspoň 15 metrov od križovatky a vyznačiť jazdné pruhy, aby nedochádzalo ku kolíznym situáciám. Kým nebola preasfaltovaná cesta, tak sa na konci pôvodného asfaltu aspoň nezvažovala cesta smerom dolu.

17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Technické služby môžu zabezpečiť dosypanie krajnice makadamom alebo štrkom vo vami požadovanej dĺžke

Technické služby mesta
Bernolákova 59
Zlaté Moravce 953 01
17. jún 2019

linico

To nepomôže, budú sa tomu šoféri vyhýbať, doasfaltujte tých pár metrov na plnú šírku a vyznačte pred križovatkami jazdné pruhy. Viem, že je to nákladnejšie, ale na druhej strane, neočakávam, že to spravíte do týždňa.
01. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bude zaradený do programu 5. zasadnutia Komisie dopravy a správy miestnych komunikácií pri MsZ v Zlatých Moravciach, ktoré sa uskutoční dňa 05.09.2019.


Mestský úrad Zlaté Moravce
Ul. 1. Mája 2
953 01 Zlaté Moravce
06. december 2019

linico

Mesto nič nehovorí, tak dávam informáciu o budúcom riešení podnetu, jedná sa o bod 12:
https://www.zlatemoravce.eu/download_file_f.php?id=1200754

Zatiaľ sa nič neuskutočnilo, predpokladám, že sa to bude robiť na jar. Tak hádam sa to potom bude dať označiť na vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.