Hviezdoslavova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Zlaté Moravce

Vyriešený

Hviezdoslavova ulica. Oproti dolnemu kostolu. Nebezpecne odstavene vozidla !! Jedna sa konkretne o cierny Volkswagen Golf combi s Nitrianskou EČ ktory stoji bud na prechode alebo priamo v krizovatke !!! Niekolko krat som volal Mestsku Policiu, vozidlo tam nadalej parkuje a ohrozuje !!!

27. apríl 2020

Jan Mlynsky

Mestska policia Zlate Moravce stale nevie vyriesit ? Chodim kazdy den okolo s kocikom a auto tam parkuje kazdu noc !
29. apríl 2020

Jarmila Šabová-Hamarová

Dobrý deň pán Mlynský.Prečo ste neodfotili to auto,ktoré tu spomínate,že blokuje prechod pre chodcov a križovatku ??? Pri činžákoch sa parkuje naozaj veľmi zle.Áut stále pribúda a parkovacie miesta nie sú.Asi bývate v rodinnom dome,ak toto nechápete.Vždy sa snažíme parkovať tak,aby sme neblokovali chodník.Tiež by mi to vadilo,keby nemám kadial chodiť ako chodec s kočíkom.Ale ruku na srdce.Kolko krát ste naozaj s tým kočíkom nemohli prejsť?Ja bývam oproti a ešte som nevidela,že by nejaké auto blokovalo prechod pre chodcov.Autá sa tam striedajú a Vy píšete len o Golfe.Máte s majitelom nejaké osobné problémy? Lebo na Váš podnet mestská polícia zareagovala,ale doplatil na to akurát tak človek,ktorý nikomu nezavadzal a ani nikoho neobmedzoval.Akurát sa ráno ponáhlal do roboty a kvôli ľuďom ako ste Vy meškal.A Dotyčný pán na ktorého poukazujete,tak obišiel bez trestu a ani o ničom netuší.Tak ste si ani veľmi nepomohli,akurát nám všetkým ste sťažili parkovanie.Pridávam fotku,aby ste boli spokojný,že mestská polícia reaguje na Váš podnet,dúfam,že to zainteresovaným osobám nebude vadiť.Dopredu sa ospravedlňujem.A ešte ma napadá otázka : Vy chodíte kočíkovať v noci ??? :-D Napriek všetkému Vám prajem pekný pozorovací deň a všetko dobré.S pozdravom Jarmila.
29. apríl 2020

Jan Mlynsky

Dobry den. Auto ktore tu spominam mam viackrat odfotene, bohuzial nejde sem pridat moja fotografia ako komentar. Nie nebyvam v rodinnom dome, byvam niekolko cinzakov dalej a taktiez mam vacsie auto a viem ako to je s parkovanim, no nikdy si nedovolim zaparkovat takto na chrapuna. Auto tam stava celu noc vacsinou to vzdy bolo cierne auto s NR spz ktore stoji tak ze nemozem prejst presne cez cestu ktoru ste vyfotografovali a taktiez nie nechodim vecer s kocikom chodievam vzdy rano s kocikom a bohuzial cierne auto to tam uz od vecera blokuje.
13. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Majiteľ vozidla bol riešený hliadkou mestskej polície.
Kto? Mestská polícia
Kedy? vyriešené

PhDr. Marián Takáč, náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania