Neosvetlena ulica

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený

Na Prachatickej ulici je uz niekolko noci tma ako v rohu.Je to nejaky novy sposob setrenia alebo je to porucha ktoru este nikto nenahlasil ? Nie je to tam bezpecne a moze sa tam vselico stat.

15. september 2014

Marian

Dnes to uz svieti ale rad by som vedel ze kde sa stala chyba a preco bola cela ulica par noci potme.Dakujem.
15. september 2014

Magdaléna Fábryová

Dňa 15. 9. večer pouličné svetlá na Prachatickej ulici už svietili, ale na susednej ulici M. Rázusa pri 6. ZŠ nie. Problém s neosvetlenou ulicou M.Rázusa začal súčasne s ulicou Prachatickou, naviac svetlo na M. Rázusa 56 prestalo svietiť už niekoľko večerov skôr. Prosím o urýchlenú nápravu.
Vlastníčka bytu Magda na M. Rázusa 56.
16. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
V nedeľu 14.9. sme dostali prvé nahlásenie, že na ul. Prachatickej a Rázusovej nesvieti verejné osvetlenie, v ten večer sme zabezpečili opravu. Porucha nastala v zemi, staré káble navlhli a skratovali. Porucha bola odstránená.
V uvedenej lokalite prebehla aj rekonštrukcia verejného osvetlenia. Znamená to, že sú položené nové káble a po dodaní svietidiel cca do 2 týždňov, ktoré budú napojené na nové zakáblovanie, by už nemal nastať podobný problém s vyskratovaním.

Ďakujeme za pochopenie.


Ing. Anna Bešinová, odbor výstavby
Juliana Kochlicová Ištóková
MsÚ Zvolen

17. september 2014

Magda

Môj podnet rozhodne nepovažujem za vyriešený. Včera večer (16. 9.) svietili pouličné svetlá na ulici M. Rázusa a Prachatickej približne 1 hodinu a potom znovu nastala tma. Zrejme je treba riešeniu tohoto problému venovať dôslednejšiu opravu.
20. september 2014

Magda

Pouličné svetlá nám už svietia celú noc. Aj keď je povinnosťou samospravy mesta starať sa aj o fungovanie pouličného osvetlenia, ďakujem za všetkých obyvateľov ulíc Prachatická a M. Rázusa za promptné vyriešenie problému.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania