Nebezpečné parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Milan 04. marca 2015

Na ulici Ružová mesto Zvolen vybudovalo parkovacie miesta čo môžem len oceniť po 20 rokoch, ale dodnes mi nie je jasné, z akého dôvodu mesto ponechalo od vchodu č. 42 ul. Ružová po začiatok bytového domu úsek, na ktorom mali byť vybudované parkovacie miesta v počte 6. Uvedený úsek sa stále viac nakláňa smerom k miestnemu potoku a hrozí, že niektoré zaparkované auto na tomto úseku sa "raz" môže ocitnúť v spomínanom potoku (stačí si pozrieť priloženú fotodokumentáciu). Žiadam mesto Zvolen, aby vyriešilo uvedený problém vybudovaním parkovacích miest. Ďakujem za pochopenie.

16. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Uvedené, odfotené parkovacie miesto je na štrkovom podklade a toto parkovanie nebudovalo Mesto Zvolen. Mesto Zvolen v tomto priestore realizovalo parkoviská zo zámkovej dlažby, podľa platných noriem a zákonov. Tú štrkovú plochu, na ktorej stojí odfotené auto si pravdepodobne zriadili obyvatelia. Nevieme však kto bol jej realizátorom. Odporúčame toto parkovanie nepoužívať, ak je nebezpečné.

Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

Ing. Anna Bešinová, vedúca odboru výstavby
30. júl 2015

Milan

Namiesto toho, aby mesto Zvolen vybudovalo 6 parkovacích miest na uvedenom úseku, tak nám radšej odporúča, aby sme tam neparkovali, ak je to nebezpečné. Neviem kde potom máme zaparkovať, asi kto je zo sídliska podborová, tak má ísť na noc zaparkovať do mesta...?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.