Znečistený svah a potok

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Milan 16. marca 2015

Dobrý deň, žiadam mesto Zvolen, aby v spolupráci s UPSVaR vyčlenili zopár nezamestnaných, ktorí sú povinný pre mesto a obec odpracovať 32 hodín mesačne a to vyčistenie potoka a svahu smerom k potoku od cesty na ul. Ružová, kde je množstvo odhodených umelých fliaš a iného odpadu, pomaly to tam bude vyzerať ako nelegálna skládka odpadu.
Ďakujem za pochopenie.

25. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme z Váš podnet.

S účinnosťou od 01.04.2015 podpísalo Mesto Zvolen s Úradom práce sociálnych vecí a rodiny vo Zvolene novú Dohodu o vykonávaní aktivačných prác. Prostredníctvom uchádzačov o zamestnanie, v zmysle uvedenej dohody, zaradí Mesto Zvolen do harmonogramu čistenia verejných priestranstiev aj Vami požadovanú lokalitu. Potok je v správe Povodia Hrona, listom ich upozorníme na nedostatky, pravidelné sledovanie lokality a zriadenie nápravy.

Touto cestou by sme Vám chceli poďakovať za Vaše oznámenie. Sme radi, že mesto Zvolen má občanov, ktorým veci verejné nie sú ľahostajné a na základe ich podnetov môžeme skvalitňovať našu prácu pre občanov mesta Zvolen.

Ďakujeme.

Mgr. Silvia Husáriková, vedúca organizačného odboru
Ing. Anna Bešinová, vedúca odboru výstavby a ŽP
07. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetné znečistenie bolo odstránené 08.04.2015, ako súčasť komplexného
čistenia skládky pri Starom mlyne, ulice pod garážami a prístupovej cesty k Archívu. V máji 2015 bolo
na uvedenej ulici prevedené čistenie chodníka v rámci plánovaných prác.

Ďakujeme za spoluprácu.


Jozef Čillík, referent pre koordinovanie činností verejného poriadku a ŽP, MsÚ Zvolen
Juliana Kochlicová Ištóková, odbor rozvoja
08. júl 2015

Milan

Dobrý deň,
odpoveď samosprávy mesta Zvolen je, že vraj predmetné znečistenie svahu ku potoku bolo vyčistené dňa 8.4.2015, táto odpoveď samosprávy nie je pravdivá, k dnešnému dňu nebola odstránená ani jedna plastová fľaša, ktorých je tam veľmi veľa. Možno sa čistili úseky, ktoré popisuje samospráva, ale na tomto svahu sa neurobilo vôbec nič. Nech sa páči, môžete sa prísť pozrieť, ešte raz uvádzam konkrétne miesto a to presne oproti hlavnému vchodu ul. Ružová 42 a kúsok vpravo, tam je to teraz pekne vidieť, koľko je tam toho odpadu. Žiadam mesto, aby zabezpečilo odstránenie tohoto odpadu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.