Hluk návštevníkov hospital

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Neriešený
meno
dana 27. apríla 2015

neustale rušenie nočného kľudu pred diskotékou hospital zaujala ma odpoveď p.čečetkovej že sa to bude riešiť vzn chcela by som sa opýtať čo vyrieši vzn skrátia možno otváracie hodiny s 4:00 na 3:00 a čo ďalej tým sa problém nevyrieši mesto ako štatutárny zástupca povolil rekonštrukciu budovy majiťeľ budovy m-market skúsil či mesto povolí výstup s diskotéky pred obytnú zonu a vyšlo mu to už sa nemusí báť že mu opité deti rozbijú výklady a urobia bordel pred kockou hodil to na krk obyvateľom pri tom nebol problém urobiť bar a vstup na diskotéku kde je kvetinárstvo a poštu dať tam kde je teraz bar a miesto pošty mohlo byť kvetinárstvo.Prečo mesto teda stavebný úrad povolil rekobštrukciu tak ako povolil.Mesto tam meralo 21.4.2014 hlučnosť hluk návštevníkov pred diskotékou prekračuje normu a nič sa nedeje už viac ako rok je tam pravidelne porušované vzn o nočnom kľude.kontaktovalo mesto majiteľa budovy čo sa tam deje a ako mieni riešiť.kedy sa konečne vyjadrí p.balkovičová ako ďalej s týmto problémom čo okrem vzn sa ešte podnikne.opatrenie p.badinku už nefungujú zaťahovací plot pokazený,tuje rozšlapané pásky aby autá neparkovali v noci pred hospitalom už nezakladá.dajte vybudovať murovaný plot ktorý úplne zamedzí výstup ľudi na pražskú súbežne s budovou aby s baru sa dalo vystúpiť len na štúrovu ulicu.Prosím vás p.primátorka vyjadrite sa teraz ako ďalej a nielen že vzn to vyrieši lebo vzn to určite nevyrieši.S pozdravom obyvateľka pražskej ulice.

07. máj 2015

loran

Tie opatrenia,ktoré urobil sú na výsmech obyvateľom. Veď predsa normálny človek nemôže tie jeho tuje za protihlukové opatrenie! A tá brána...trápne. Veď aj tak stále chodili s Pražskej ulice. Prečo by sa mali úradnici mesta s niečim ponáhľať? Veď oni to predsa nemajú pod oknami a pokojne spia. Veď mestu nevadí ani to, že na terasu nemá povolenie a veselo ju prevádzkuje!
07. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Uvedený problém aktívne riešime. Dňa 20.4.2015 sa na úrovni primátorky mesta p. Lenky Balkovičovej uskutočnilo spoločné pracovné rokovanie - Výboru mestskej časti č. 3, kompetentných pracovníkov MsÚ a mestskej polície. Na stretnutí sa prijali odporúčania, ktoré sa okrem návrhu nového VZN, týkajú aj možnosti úpravy vstupu do budovy. Vyriešenie tohto problému však nie je jednoduché.
Prosíme Vás touto cestou o pochopenie časovej náročnosti a tiež o Vašu trpezlivosť, za ktorú Vám ďakujeme.

Ďakujeme za spoluprácu.

Ing. Anna Mazánová
vedúca odboru správy majetku a poverená prednostka MsÚ Zvolen
Juliana Kochlicová Ištóková, odbor rozvoja mesta
08. máj 2015

loran

Zas máme mať trpezlivosť? Dokedy. Dva roky ste s tým nič nerobili a teraz ešte stále od nás chcetem aby sme boli trpezliví?! Prídťe si vyskúšať ako sa tu počas diskoték býva a potom hovorte niečo o trpezlivosti.
Prečo ste teda povoli vchod zo strany od bytovky?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania