Výstavba CENTRAL PARKU

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Jano 11. decembra 2015

Pri výstavbe sú zeminou zanesené chodníky, časť Nográdyho ulice "zdobia" kusy blata opadané z kolies nákladných áut. Na niekoľkých parkovacích miestach, ktorých je aj tak v tejto časti sídliska naozaj málo, je zložený stavebný materiál (napr.Voljanského ul.)
Pritom v stavebnom povolení je napísané:

9. Pri realizácii stavby budú všetky zariadenia staveniska a skládky materiálov výlučne na pozemkoch ku ktorým má stavebník vlastnícke resp. iné k tomu ho oprávňujúce právo.
10. Pri prevoze materiálov nesmú byť znečisťované komunikácie obce. V prípade znečistenia je dopravca povinný toto ihneď odstrániť na vlastné náklady.

17. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
v podnete poukazujete na znečistenú komunikáciu na sídlisku Západ, kde v súčasnej dobe prebieha výstavba Centrál Parku na Ul. A. Nográdyho vo Zvolene. Príslušníci MsP Zvolen preverili Váš podnet, kontaktovali zodpovedného vedúceho spoločnosti, ktorá na predmetnom mieste vykonáva stavebné práce.
Na základe vykonaného šetrenia by malo zo strany stavebnej spoločnosti dochádzať k pravidelnému vyčisteniu komunikácie, aj počas nasledujúcich prebiehajúcich prác. Spoločnoť bola tiež upozornená na nevhodné zloženie stavebného materiálu na parkovacích miestach.
MsP Zvolen bude na uvedenú vec naďalej pravidlene dohliadať.

Mgr. Juraj Chabada
náčelník MsP Zvolen

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania