Znečisteny priestor na ihrisku na ulici Ľ.Štúra oproti bille

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Miroslava Kanianská 14. marca 2016

Priestor je znečistený ľahostajnými občanmi, ktorý na tomto mieste trávia veľa svojho voľného času popíjaním alkoholických nápojov pričom prázdne fľaše a aj sklenené rozbite a plechovky odhadzujú následne na zem. Na tomto mieste sa hrávajú deti a aj ľudia so psíkmi tam radi trávia čas prechádzkou so svojimi psíkmi, no dokonca aj psíčkary po svojich psíkoch na tomto mieste upratujú,

18. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Lokalita, ktorú popisujete nie je v majetku mesta. Vzhľadom na jej využívanie a potrebu, Mesto zabezpečí jej vyčistenie.
Čistenie bude prebiehať v mesiaci apríl, v rámci podujatí ku Dňu zeme. Čistenie pri príležitosti Dňa zeme organizuje, v rámci celého mesta, Mestský úrad v spolupráci so spoločnosťou Marius Pedersen, ZŠ. Pridať sa môže ktokoľvek z verejnosti. Termíny upratovania v jednotlivých lokalitách budú zverejnené na internetovej stránke mesta Zvolen.

Ďakujeme za spoluprácu.



Jozef Čillík, referent pre koordinovanie činností verejného poriadku a ŽP, MsÚ Zvolen
19. apríl 2016

Odkazprestarostu.sk Zvolen

Dobry den, bol priestor upratany?
05. január 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, priestor bol upratany, urcite aj par razy opatovne znecisteny - a takyto cyklus bude na predmetnom mieste prebiehat az do uskutocnenia nejakej zasadnej zmeny (napr. revitalizacie ihriska)
v kazdom pripade, aktualne to v "divackej" casti vypada pomerne slusne, to cierne igelitove vrece je zrejme improvizovany smetny "kos"

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania