,,Vyberanie pokút za státie ne na chodníkoch a trávach

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Uzavretý
meno
Miroslav 15. augusta 2016

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať či Mestská polícia zakladá papuče, len na autá, ktoré ľudia oznámia, ale okolo ostatných prejdú ako by sa nič nestalo i keď aj oni porušujú zákon? (Stoja na chodníkoch, chodníkoch pred panelákmi, ihriskách, v križovatkách).
Vieme ako je to s parkovaním, ale nie je asi vhodné dávať papuče vo večerných hodinách, keď vieme, že auto ráno odíde z miesta (iné je, keď tam stojí celý deň).
A ešte jednu otázku.
Prečo radšej nekontrolujú psíčkarov v časoch ráno od 6,00 do 7,30hod poobede od 16,00 hod. ale prídu sa prejsť cca 10:00 hod.? v čase okolo desiatej môžu policajti pozerať akurát tak maminky s kočíkmi ale ráno a poobede je najväčší pobyt psov a ich nezodpovedných majiteľov. Ďakujem za odpovede.

19. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

ďakujeme Vám za Váš podnet, týkajúci sa zakladania blokovacieho zariadení –„papúč“ na sídlisku Západ, v ktorom poukazuje na to, že nie je vhodné ukladať toto blokovacie zariadenie vo večerných hodinách, keď je známe, že iné parkovanie ako na trávniku alebo chodníku nie je možné.

Hliadky MsP boli o tomto podnete upovedomené a aj podľa doterajších usmernení realizujú ukladanie „papúč“ v čase od 10.00 do 15,00 hod. v prípadoch, ak takéto vozidlo parkuje na uvedených plochách, pričom sú voľné aj parkovacie plochy.

Čo sa týka kontrol psov, v najbližšej dobe je naplánovaná celoplošná kontrola psov v ranných a popoludňajších hodinách.

Ubezpečujeme Vás, že podnety od občanov vítame a neostanú bez povšimnutia.

S pozdravom





Mgr. Juraj Chabada, náčelník MsP Zvolen

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania