Rozbitý chodník

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
talakk 22. marca 2017

Pri KAUFLANDE, ktorý je dosť navštevovaný ako staršími i matkami s kočíkmi sa prechádza cez cestu k SAD-ke popod podchod, prípadne k stanici a chodník je hlavne počas dažďov celý rozbahnený, nakoľko chýba spevnená plocha a voda siaha až vysoko, ako vidno na obrázku a obchádzať sa dá len po tráve.Záber je po menších dažďoch, býva to oveľa horšie.Tiež skratka k OD je rozbahnená.Nik predsa nebude obchádzať dookola celého Kauflandu, aby sa dostal dnu.Niekedy sa robili chodníky až potom, ako si ludia cestičky vychodili.Nedalo by sa to aj v tomto prípade ? Stačilo by pár betónových dlaždíc. Ďakujem.

05. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pozemok, na ktorom sa nachádza Vami zmienený rozbahnený terén, nie je majetkom mesta. Mesto tak nemôže zasiahnuť a vybudovať nový chodník, nakoľko zo zákona vyplýva, že nesmie investovať do cudzieho majetku. Chodci však môžu používať chodník, ktorý vedie okolo nákupného centra až k jeho vchodu.


PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
05. apríl 2017

talakk

Priznám sa, že inú odpoveď som ani nečakala. A čo ten rozbitý chodník tesne pred podchodom ?Ak ho vlastní niekto iný, ten sa nemôže spučať a opraviť tie dva rozbahnené kúsky ?Myslím po Vašom upozornení ? Všimla som si, že cez leto bola lúka za Kauflandom do polovice pokosená, od polovice nie.Aj okolo chodníka popri Laniciach smerom na stanicu sa kosilo. Neverím, že by to pokosil niekto iný ak nie mesto. Vari na cudzom pozemku ???
26. január 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, predmetne miesto aktualne
OD Kaufland neprejavili zaujem o spevnenie "skratky"?
boli v tomto ohlade osloveni?
26. január 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet sme preposlali spoločnosti Kaufland.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania