Chodník na Študentskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Vyriešený
meno
Kaliy 14. apríla 2017

Takto upravený chodník je na Študentskej ulici už dávnejšie. Všímavosť pracovníkov MsÚ,možno aj poslancov je oriantovaná na dobré hospodárske výsledky mesta. Výhovorka na zimné obdobie asi neobstojí, lebo na ul. Jiskru / J.Kozačeka sú už opravené výtlky.

18. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

žiaľ, nie je možné porovnávať komplexnú opravu Vami odfoteného chodníka s opravou výtlkov, ktoré sa objavia po zime na niektorých komunikáciách. Kým výtlky sú operatívna záležitosť, na rekonštrukciu celého chodník a či ulice je potrebné pripraviť projekt, vysúťažiť dodávateľa, ešte predtým pochopiteľne nájsť v rozpočte financie.
Dobrá správa je, že dlhodobo poškodený úsek Študentskej ulice (Medzi Štefánikovou a Moyzesovou), vrátane miest uvedených na fotografiách, prejde rozsiahlejšou rekonštrukciou už v tomto roku.

PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
18. apríl 2017

Kaliy

V poradí tretia fotografia je ešte z decembra minulého roka. Takže zima sa tohto činu nezúčastnila. Tento stav chodníka je minimálne od jari minulého roka. A nájsť v rozpočte peniaze pri úspore fin.prostriedkov v roku 2015 skoro 1 milion € je určite problém. Moja chyba, že som si zábery v PC neodkladal dávnejšie, mohla byť z toho celkom hodnotná galéria.
03. január 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, predmetny usek chodnika bol revitalizovany, ba co viac, vznikla na nom drobna parkovacia plocha
takze ludia mozu slusne chodit po vskutku vkusnej dlazbe a sucasne motoristi parkovat bez rizika papuce
spominana rozsiahlejsia rekonstrukcia priniesla svoje ovocie 👍
VYRIEŠENÉ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania