Osvetlenie Kostola v Zolnej

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
Vladimír Starikov 09. januára 2018

Dobry den chcel by som sa spýtať mesta Zvolen či by sa nevedeli dohodnut s rimsko katolickou cirkvou o osvetlenie nasej dominanty v mestskej casti Zolná Osvetlenie kostola .
Musím pochvalit nápad osvetliť v noci Zvonicu vyznie to krásne a preto ma napadlo keď kostol je teraz po rekonštrukcii ze by to bolo pekne vidieť kostol osvetlený vyznel by v noci ako naša dominanta ved ma vyše 700 rokov.Ďakujem s pozdravom Starikov

10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pred dvomi rokmi prebehla v Zolnej výmena klasických svietidiel za nové LED osvetlenie, minulý rok sa zase podarilo nasvietiť Vami spomínanú zvonicu. V prípade kostola bude potrebné preveriť vlastnícke vzťahy k pozemkom, na ktorých by prípadne osvetlenie bolo vybudované a vyčleniť finančné prostriedky v rámci rozpočtu. Do budúcnosti teda vôbec nie je vylúčené nasvietenie kostola, aj keď nie je pravdepodobné, že by sa realizovalo ešte v tomto roku.




PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
15. apríl 2018

Matúš 👍

Hlavne by svetlá, ak budú vybudované, nemuseli úplne ZBYTOČNE svietiť napr. medzi 23-06, nech nevytvárajú svetelné znečistenie, ktoré dokázateľne škodí ľuďom aj prírode, ušetrí sa energia a ešte je otázka, že pre koho by vôbec v tom čase svietilo. :)
16. apríl 2018

Vladimír Starikov

Robis v noci ? Ides domov kazdy vecer okolo 4 a 5 rano domov ? Ak nie tak nebud te tu vsetci mudry s vypinanim svetiel tie svetla vela nezjedia elektriny a radsej popri cestach nevyhadzujte bordel a nie tu daku elektriku za svetlo minute riesit

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania