Upchaté kanály

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
Milan 08. septembra 2018

Žiadam mesto Zvolen, aby zabezpečilo kontrolu všetkých kanálov v celom meste, aj na všetkých sídliskách na zrážkovú vodu a vyčistenie tých, ktoré sú upchaté zeminou, napadaným lístím z okolitých stromov. Na sídlisku Podborová na ul. J.Bánika je mnoho týchto kanálov upchatých a z jedného na ul. Borovianska už normálne vyrastá tráva. Najviac viditeľne upchatý je na konci ul. J.Bánika, kde sa z tejto ulice vchádza na Boroviansku, po daždi sa tam niekoľko dní drží voda na ceste, z dôvodu upchatia kanála. Dakujem za porozumenie.

24. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uličné vpuste sú čistené pravidelne. Pri poslednej kontrole bolo zistené, že na Vami spomenutom mieste nie je problémom upchatá vpusť, ale poškodenie jej napojenia na kanalizáciu, následne dochádza k zaplaveniu cesty. Miesto už bolo zaradené do plánu opráv.



PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
24. september 2018

Milan

Dobry den, ale na ulici J. Bánika je viacero týchto kanálov reálne upchatých od zeminy a lístia, tie podla samosprávy nie je potrebné vyčistiť? Dakujem
27. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vyjadrenie bolo predovšetkým k Vášmu podnetu ohľadne najviac problémovej uličnej vpuste. Vo všeobecnosti k znečisteniu "kanálov" dochádza vždy po prudších zrážkach, práve preto sú pravidelne kontrolované, žiaľ nie je možnosť urobiť nápravu okamžite. Každopádne aj vpuste na ulici J. Bánika budú opätovne skontrolované.

PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.