Rušenie nočného kludu Alex

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
Miroslava 17. októbra 2018

Prosim vas rieste nejak ten Alex, je neúnosné, aby do 2 v noci sa nam otriasal cely byt, keby to bol len hluk tak ok, ale tie otrasy to uz je naozaj priveľa, navyse, ked aj skonci diskotéka, hodinu este rovno pod oknami hucia napiti studaci. V piatok a sobotu, nech sa páči, ale cez tyzden mame hadam pravo spavat viac ako 3 hodiny!!!

19. október 2018

Milan

A prečo ste vtedy neprivolali hliadku mestskej polície? Ved nočný kľud je od 22:00 do 6.00 hod.
19. október 2018

Miroslava

Milan, privolali. Statni policajti isli okolo bez povsimnutia, hoci je to jednosmerka, kadial sa len taj nejdes previezť ak nekontrolujes a mestski, ktorých sme po polnoci volali prisli, na polhodinu bol kľud a znova sa spustilo to isté. Je to tam tak kazdu noc, volaju aj viaceri susedia a mesto na to kasle.
07. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

príslušníci mestskej polície zabezpečujú verejný poriadok a plnia množstvo úloh na celom území mesta Zvolen, vrátane blízkeho okolia prevádzky Alex. Cez víkendy dokonca v súčinnosti so štátnou políciou.

Spomenutá prevádzka patrí medzi najviac kontrolované a opätovne sa tak stalo aj na základe Vášho podnetu. Ak napriek tomu máte vedomosť o porušovaní verejného poriadku, prosíme Vás o nahlásenie situácie operačnému stredisku MsP Zvolen na telefonických číslach 159, alebo 045/5331000.

Kto? Mestská polícia vo Zvolene

PhDr. Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.