Tulská-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

Neriešený
meno
Michal 14. júna 2019

Na ulici Tulská (sídlisko Zvolen-Západ) bola v minulom roku realizovaná rekonštrukcia miestnej komunikácie. V miernej zákrute (približne na úseku Tulská 13) bol na ceste situovaný retardér, ktorý bol však pri rekonštrukcii cesty odstránený a doteraz nebol spätne dosadený na svoje pôvodné miesto.
Chýbajúci retardér spôsobuje, že autá jazdia úsekom rýchlejšie a bezohľadnejšie, čo výrazne znemožňuje zaparkovanie / vyparkovanie áut z priľahlých parkovacích miest. Navyše úsek je situovaný v neprehľadnej zákrute, čo znižuje reakčný čas vodičov áut a vytvára tzv. „mŕtvy uhol“ pre chodcov, ktorí prechádzajú cez cestu k svojim odparkovaným autám.
Žiadame o opätovné dosadenie retardéra na pôvodné miesto.

01. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. december 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, samosprava, k comu ste sa dopracovali v otazke tohto (chybajuceho) spomalovaca? informujte nas, prosim
odfotografovane technicke riesenie vozidla vyraznejsie nespomaluje, ten jeden zobrazeny motorista ubral z rychlosti akurat preto, ze ma videl postavat pobliz prechodu pre chodcov...
dalsi dvaja o par minut neskor prefrcali urcite rychlejsie nez 50 km/h, pricom jeden z nich aj za vyrazneho zvukoveho doprovodu (o tonovanych oknach a zatmavenych zadnych svetlach je asi zbytocne hovorit)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.