J.Jesenského-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Jozef 03. decembra 2019

Myslím, že by bolo vhodné, ba až žiadúce umiestniť konečne na toto miesto prechod pre chodcov, chodí tu denne nespočetné množstvo ľudí a niekedy tu stojíte aj 10min aby ste prešli na druhú stranu.

19. december 2019

Jozef

Neriešené, čo tam po bezpečnosti chodcov.. radšej robte aj naďalej nezmyselné "cyklo-chodníky" cez kanalizačné otvory a krajnicové kocky...
22. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zriadenie priechodu pre chodcov je možné iba v tom prípade, že spája chodníky na jednej i druhej strane cesty, čo v tomto prípade nie je splnené. Okrem toho ide o cestu v správe Banskobystrického samosprávneho kraja, nie o cestu v správe mesta Zvolen.

Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
22. január 2020

Jozef

Samá výhovorka ako dačo neurobit.. tak tam treba spravit chodník a požiadať samosprávu aby priechod urobila, ale ja viem, dnes sú v móde nezmyselné cyklochodníky bez logického napojenia.
25. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Banskobystrický samosprávny kraj oddelenie investičnej prípravy, výstavby a prevádzky už v minulosti riešilo problematiku prechodu pre chodcov na Jesenského ulici vo Zvolene.

Príslušný dopravný inšpektorát (dopravný inžinier) nedovolí vybudovať prechod pre chodcov pokiaľ nebude vybudovaný chodník na pokračovanie z prechodu pre chodcov.

S pozdravom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania