J.Jesenského-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Zvolen

V riešení
meno
Oľga 20. decembra 2019

Nefunkcné osvetlenie ul. J.Jesenského (Zvolen).
Podnet davam lebo situacia sa opakuje kazdy rok v zimnom obdobi, pricom minulorocna vymena za LED problem nevyriesila. Pravdepodobne chybu musite hladat inde (napajanie, cidlo, casovac...).
Vopred dakujem za vyriesenie.

23. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

verejné osvetlenie na Jesenského ulici bolo skontrolované a je v poriadku. Toto osvetlenie je spínané z dvoch rozvádzačov, ktoré zapínajú svetlá v rozdielnych časoch, preto môže niekedy nastať zdanie, že jeden blok svieti a na druhom je porucha.
Kto? Odbor výstavby, životného prostredia a dopravy MsÚ vo Zvolene

Martin Svatuška
referent pre styk s verejnosťou
Mesto Zvolen
27. júl 2023

Oľga

J.Jesenského-osvetlenie-nefunkčné

Nefunkcne osvetlenie ul. Jesenskeho od 17.7 (vypadava uz roky po kazdej jednej viac menej silnej burke a neopravuje sa to tyzden a dlhsie... uz su aj LEDky namontovane a problem pretrvava a neriesi sa...)
13. december 2023

Oľga

J.Jesenského-osvetlenie-nefunkčné

Nefunguje poulicne osvetlenie od 12.12.2023 od krizovatky Jesenskeho 26 smerom ku nakladnej stanici.
19. december 2023

Oľga

Keďže za týždeň sa situácia nezmenila máme dojem že samospráva aktualizáciu ani nevidela (( Nebolo by lepšie nový podnet uvádzať ako nový podnet, nie ako aktualizáciu starého podnetu, ktorý samospráva pravdepodobne považuje za vyriešený?
21. december 2023

Odkazprestarostu.sk Zvolen

Dobrý deň,
podľa pravidiel portálu sa takéto podnety prijímajú ako aktualizácia podnetu. Samospráve je následne poslané upozornenie o aktualizácii podnetu a je o tejto aktualizácii informovaná.

S pozdravom,

Administrátorka mesta Zvolen
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. december 2023

Oľga

Osvetlenie na Jesenskeho fungovalo len pár dni (od 21 do 24.12) a uz zase je nefunkčné od 25.12. Stačí to nahlasit takto alebo máme zadať ako nový podnet aby sa to dostalo na riešenie ku samospráve? Dakujem.
27. december 2023

Odkazprestarostu.sk Zvolen

Dobrý deň,
stačí to nahlásiť takýmto spôsobom, netreba vytvárať nový podnet. Samospráve pošleme upozornenie na aktualizáciu podnetu so žiadosťou, aby znova preskúmala tento podnet.

S pozdravom,

Administrátorka mesta Zvolen
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. január 2024

Oľga

Keďže osvetlenie na Jesenskeho stále nefunguje v plnom obsahu (niekde svieti len 1 svetlo z troch, niekde nesvieti žiadne…) môžem poprosiť o vysvetlenie situácie či ide o postupne hľadanie/odstranenie poruchy alebo je to zámer za účelom šetrenia? V prípade že ide o šetrenie prosíme v prvom rade zapojiť tie, ktoré sú pri prechodoch pre chodcov nakoľko prechod v tme cez tak rušnú ulicu ako je Jesenskeho je vysoko nebezpecny. Dakujem.
08. január 2024

Oľga

Osvetlenie na Jesenskeho stále befunkcne (( rieši sa to vôbec? Stĺp s 3 svetlami (vľavo na foto) svieti ale všetky ostatné počnúc stĺpom pri prechode cez cestu pri budove ARX a ďalšie smerom ku nákladnej stanici sú nefunkčné. Tento stav pretrváva od 12.12.2023… viete to vysvetliť prosím vás? Je to normálne že to je bez pohybu a bez odpovede už skoro mesiac? Či budeme čakať kým sa niekomu niečo stane a potom to začneme riešiť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania