Odstránenie zimného posypu z ciest a chodníkov

Zodpovednosť za riešenie: Bánovce nad Bebravou

V riešení
meno
Stanislav 28. februára 2017

drahi mestski zastupitelia,
slusne Vas prosim, aby ste zacali okamzite odstranovat ten strk z ciest a chodnikov po celom meste. Fotky su z Dubnicky, neviem presne ulice, ale tento problem je vsade, ak budete mat zaujem, prejdite sa po hociktorej ulici v nasom meste. Obyvatelov v tomto obdobi trapia rozne respiracne ochorenia, najma v dosledku sucheho vzduchu v bytoch a ked sa chce ist stary clovek, alebo rodicia s detmi vyvetrat von, tak sa to da iba s plynovou maskou. Zafuka vietor, alebo prejde auto a chodec na chodniku sa ide podusit.

Zacnite v tejto veci konat, inak to budem musiet posunut vyssie... Ide tu o velmi zlu az nevyhovujucu kvalitu zivotneho prostredia!!!

28. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, od dnešného dňa začíname upratovať mesto po zimnom období, ktoré, dúfajme, už máme za sebou. Nie je možné upratať celé mesto počas jedného ani dvoch dní. Žiadame preto o trpezlivosť a toleranciu. Čistenie bude prebiehať manuálne aj strojovo.

Alexandra Gieciová, prednostka MsÚ
28. február 2017

Stanislav

samozrejme ze, sa to neda pocas dvoch dni, tu sa to nebude dat stihnut ani za dva tyzdne, kedze manuaaalne... znamena, ze verejni prospesnici dve minutky pohrabkaju a uz je cas na posedavanie, pripadne opieranie sa o lopaty a pofajcievat... som dochodca, ktori sa denne prechadza doobeda 3hodiny aj poobede. takze viem, o com hovorim..
ale dakujem, ze ste odpisala.
13. marec 2017

Stanislav

dva tyzdne ubehli od tohto prispevku a na Dubnicke sa nam stale prasi o sto tristo...
27. marec 2017

michal

Tento vikend 26.3 som bol v Banovciach a Dubnicka je cela pod nanosom spiny a strku. Pani Gieciova kklame. Inak staci sa ist pozriet do zberneho dvoru k Cintorinu. Uplne otras a chaos. Banovce su spinave mesto!
28. marec 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme samospráve opätovne odoslali s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania