Nelegálne postavené bilbordy?

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. augusta 2011

Bilbordy umiestnené na Tajovského ulici nemajú uvedenú agentúru, ktorá ich prevádzkuje. Nejde o nelegálne umiestnené reklamy? Niektoré z nich sú upevnené len o plot.

08. august 2011

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, reklamné zariadenia na Tajovského ulici - reklamné bilbordy sú postavené na základe povolenia, ktoré je platné do roku 2012. Banery, ktoré sú umiestnené nad nimi nie sú povolené a bola odoslaná výzva na odstránenie (veľký aj malý baner- rôznych realitných agentúr).

Ing. Andrea Sedliaková,
MsÚ Banská Bystrica
15. august 2011

Anonymný užívateľ

Najprv by som počkal, kým to odstránia. Až potom by som podnet označil ako vyriešený (to je len môj subjektívny názor).
11. február 2012

ján

Ako vidno na príspevku "Banskú Bystricu škaredia nelegálne reklamy", podnet vyriešený NIEJE! Riešením nemá byť verbálne, resp. písomné reagovanie na podnet, či už na týchto stránkach alebo medzi relevantnými úradmi, ale skutočné a hmatateľné opatrenie!
11. február 2012

Odkazprestarostu.sk

Ďakujeme za komentár, podnet bol označený ako vyriešený, pretože v tomto prípade Mestský úrad podnikol kroky k odstráneniu reklamných plôch. Polemizovať by sa dalo o dlhodobom opatrení, nakoľko sa aj po odstránení reklám objavili nové reklamy na rovnakých miestach. Tieto na našu stránku prišli ako samostatný podnet (ktorý spomínate vo svojom komentári), v ktorom sú opísané aj ďalšie lokality nelegálnych reklamných plôch. Pomoc pri riešení prisľubila aj poslankyňa MZ Lucia Skokanová, ktorá problém nepovolenej reklamy predostrie na nadchádzajúcom zasadnutí Mestského zastupiteľstva 14. februára.

Riešenie podnetu budeme samozrejme naďalej sledovať na adrese: http://www.odkazprestarostu.sk/banska-bystrica/podnety/1404/bansku-bystricu-skaredia-nelegalne-reklamy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania