Tajovského 2-22, 1-17-MHD-zlé nastavenie cestovného poriadku

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Zuzana 29. septembra 2022

Rada by som dala do pozornosti problémy so zástavkou MHD "Tajovského park". Pôvodná zástavka (smerom na žel. stanicu) sa nachádza až za semaforom, takže tam vodič linky 34 nezastaví. Na tejto zastávke však nie je žiadny oznam o tom, že by bola zrušená. Tabuľa s cestovným poriadkom tam stále je. Vybudovaná je aj nová zástavka, ktorá je asi o 100 m vyššie, no pri nej takisto autobus č. 34 nezastaví, nikto však nevie prečo.
Ani na jednej zo zastávok Tajovského park nie je žiadny oznam o tom, že by tam autobus nemal stáť, dokonca ani na internete nie sú žiadne informácie o tom, že by táto zástavka nebola funkčná.
Študenti EF UMB tam denno-denne čakajú na svoj spoj, no autobusári ich ignorujú a nezastavia ani keď tam stojí 10 ľudí s kuframi.

30. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Banská Bystrica v súčinnosti so zhotoviteľom stavebných prác realizuje potrebné opatrenia, aby sa čím skôr zabezpečila prevádzka novej zastávky pre cestujúcu verejnosť. Pôvodná poloha existujúcej zastávky zostáva naďalej do sprevádzkovania novej zastávky funkčná.

Oddelenie údržby miestnych komunikácii a inžinierskych sietí MsÚ Banská Bystrica
30. september 2022

Peter

To je aka odpoved, mile mesto?

"Pôvodná poloha existujúcej zastávky zostáva naďalej do sprevádzkovania novej zastávky funkčná."

Zuzana jasne pisala, ze tam autobus nezastavi, co potvrdzujem aj ja. Takze nie, nie je funkcna!!
30. september 2022

Lenka

Zdravím, v tomto týždni som čakala aj na starej, aj na novej zastávke, avšak nikde mi autobus nezastavil. Jeden z vodičov, ktorý prechádzal okolo v autobuse č. 34 mi zakýval, ale to bolo asi tak všetko, čo urobil. Minulý týždeň som tiež čakala s kufrom na autobus a pán autobusár, keď videl, že stojíme na starej zastávke za semaforom s kuframi pre istotu vypol svetelné označenie autobusu, aby náhodou nemusel zastaviť ľuďom, ktorí sa ponáhľajú na vlak. Žiadna z týchto zastávok nefunguje a je smutné, že nikto s tým nič nerobí. Samozrejme, že to mesto nezaujíma, keď sa jeho vedenie vyváža autami a nie je odkázané na verejnú dopravu. Nie každý však má takú možnosť zaobstarať si vlastné vozidlo.
03. december 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Podnet neaktuálny, zle obdobie prešlo Nova zastávka je zrealizovaná.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania